Voinko sanoa kaverilleni suoraan hänen miehestä?

Vierailija

Voinko sanoa kaverilleni suoraan mitä ajattelen hänen miehestään? Koska se ei ole kovin positiivista. En pidä ko. henkilöstä yhtään. Ystävälläni ja hänellä on 20 vuotta ikäeroa ja muutenkin hän ei mielestäni ole hyvää seuraa ystävälleni. Mutta voinko sanoa tällaista hänelle, koska hän kuitenkin on kertonut kuinka onnellinen on miehen kanssa. Vai pitääkö minun vain olla tyytyväinen, jos kerran ystäväni on kuitenkin onnellinen?

Kommentit (2)

Vierailija

Riippuu siitä miten hyviä kavereita olette. Puhutteko kaikista asioista, suuttuuko kaverisi helposti, antaako hän palautetta sinun miehestäsi/miehistäsi.

Jos kaverisi on "vaarassa" (mies vaikuttaa väkivaltaiselta, on alkoholisti, käyttää huumeita tms..) niin sitten minä sanoisin suoraan vaikka kaveri suuttuisi kuinka, koska kaverin parasta siinä ajattelee.

Vierailija

kyllä kaverille täytyy pystyy sanoo asiat suoraan. Jos miehessä sun mielestä on jotain epäilyttävää niin kaveris ei sitä huomaa,koska on niin ihastunut joten sanot vain mielipiteesi, mutta harkitse miten ilmaiset asiasi. sillä on paljon merkitystä sen kannalta suuttuuko kaverisi.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat