Lenkkikaveria Tikkurilan suunnalta/Kavereita pk-seudulta!

Vierailija

Pitäisi jaksaa lenkillä käydä mut meinaa joskus olla tylsää kun yksin lenkkeilee. Eli löytyykö nuoria naisia Tikkurilasta tai lähialueilta lenkkikaveriksi 18-vuotiaalle naiselle? Kaikki tuntuu asuvan niin kaukana, etten voi nyk. kavereiden kanssa lenkkeillä tai jomman kumman pitäisi hikisenä käyttää julkisia.. :D Ja uusiin ihmisiin on aina kiva tutustua. Tikkurilassa/lähialueilla loistavia lenkkireittejä- ja paikkoja on paljon! Voidaan toki sitten tehdä muitakin juttuja kuin vaan lenkkeillä!

Jos ei nyt sitten lenkkikaveria löydy niin myös uusia tuttavuuksia muihin tekemisiin kaipailen myös. Pk-seudulta, niin pääsee sit helposti näkemäänkin. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Eiks oikeesti oo ketään? Käykää vaik ensin kattoo facebook ja päättäkää sitte! :D Täälläki voi kirjotella jos ei oo fb:ssä.. :>

Vierailija

Vastailen nyt kumminki, vaikka en varsinaisesti asu pk-seudulla päinkään :D
Elikkä poikakaveri asuu hiekkaharjussa ja ite en tunne sieltä suunnilta ketään niin lenkkikaveri ois sillon tarpeen esim ku poikakaveri on töissä (:
Tosin tässä syksymmällä en varmaan kovin pitkiä aikoja siellä hengaa mut kummiskin tälläkin viikolla olin kolmisen päivää siellä ja oli ihan tylsää sillä välin ku poikakaveri oli töissä.. :D
Että totaa niin jos kiinnostais tutustuttaa kakskymppistä tällä hetkellä mikkelissä asuvaa tyttöä tiksin lenkkipolkuihin niin ..no ois just kiva (:

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat