vasta eronnut mies

Vierailija

Tapasin netissä kolme viikkoa sitten pojan. Poika kertoi heti alussa, että tyttökaveri on jättänyt hänet vasta ja hän on siirtynyt taas sinkku elämään. Juttelimme netissä muutaman viikon ja sitten näimme. Ensi tapaamisen jälkeen sovimme jo samana iltana uudet treffit. Treffit sujui hyvin ja vielä treffien jälkeenkin poika kiitteli kivasta illasta. Vielä samana iltana poika alkoi juttelemaan koneella. Perjantaina poika kävi baarissa, samoin lauantaina, olihan hänellä pitkästä aikaa viikonloppu vapaa ja kavereita käymässä. Lauantaina poika sitten kertoi minulle, että hän oli tullut surulliseksi kun oli kuullut exänsä seurustelevan ja ei ole vielä valmis uuteen suhteeseen (halusi kertoa kuulemma siksi, että olen nätti, ihana ja kiltti ihminen, jota hän ei halua satuttaa), onko tämä tapa kertoa minulle, että ei halua tapailla/tutustua tai mitään? Seuraavana aamuna poika alkoi taas koneella kertomaan, miten hänen ilta oli mennyt ja kyseli myös minulta, että miten minun meni -juttelimme muutaman tunnin. Tänään en olekkaan kuullut sitte pojasta mitään. En oikein tiedä nyt sitten, että missä mennään, kannattaako itsekkään ottaa edes yhteyttä, kannattaako odottaa toiselta yhteydenottoa vai halusiko tosiaan "katkaista välit" sillä, että kertoi exästään, haluaako vähän vain hidastaa tutustelumme tahtia vai mitä?!? Onko kellään kokemuksia vastaavasta?

Kommentit (3)

Vierailija

Ei kannata hypätä suhteeseen miehen kanssa joka on juuri eronnut! Hälytyskellosi pitäisi soida viimeistään silloin kun hän sanoo että on surullinen kun hänen eksänsä seurustelee, koska se jo kertoo ettei hän ole vielä päässyt yli siitä toisesta muijasta.

Siinä nimittäin saattaa käydä niin että olette yhdessä pari kuukautta ja sitten miehen eksä haluaakin miehen takaisin. Jos mies ei ole päässyt yli niin siinähän käy niin että sinut jätetään.

Vierailija

Jos pidät miehestä, älä katkaise välejä hänen kanssaan. Ole häneen yhteydessä silloin kuin hänelle sopii. Pitäkää hauskaa, jutelkaa, ystävystykää. Älä yritä lähestyä halausta intiimimmin. Anna miehen toipua edellisestä suhteestaan, kuuntele ja tue parhaasi mukaan. Luultavasti teistä tulee hyviä ystäviä. Kun mies on valmis, hän todennäköisesti tajuaa miten arvokas ja tärkeä ihminen hänelle olet ja silloin on sinun tilaisuutesi.

Tai sitten unohdat hänet ja et enää vastaa yhteydenottoihin.

Vierailija

Juu tässä voi pahimmassa tapauksessa käydä juuri niin että jos sinun ja pojan välille kehittyy suhde, alkaa ex-tyttöystävä olemaan kateellinen ja voi haluta ex:nsä takaisin, ja jos teidän suhteenne ei ole vielä tarpeeksi "vakava" voi mies ottaa hänet takaisin.

Yritä olla ensisijaisesti ystävä joka ymmärtää, yli pääsyn jälkeen ehkä jotain enemmän. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat