Vierailija

Onko meillä mieheni kanssa jotenkin huono tekniikka vai mikä on, kun suun ympärystäkin kastuu syljestä suudellessa? Onko se oikeasti sellaista kaikilla? Se on häiritsevää ja pilaa tunnelman, ja kaiken lisäksi kuivattaa suunympärystän ihon... Haluaisin nauttia suutelusta, mutta vähänkään voimakkaampi tunteidenosoitus saa huomion herpaantumaan siihen märkyyteen. En ole huomannut, että mieheni huultenympärystä olisi niin märkä kuin omani, joten onko vika hänen suutelutaidoissaan? Aika outo kysymys tämä mutta asia todella häiritsee... En voi verrata mihinkään kun ei ole muista silleen kokemusta. :)

Kommentit (4)

Vierailija

Mielestäni miehelläsi on luultavasti väärä tekniikka. Minulla oli edellisen poikaystäväni kanssa samaa ongelmaa, mutta nykyisen kanssa suutelu onnistuu ilman, että meikit valuisivat pois ja naama olisi kuin koiran nuolema :D
Kehottaisin huomauttamaan varovasti asiasta. Voitte sitten yhdessä harjoitella ja kokeilla erilaisia suutelutekniikkoja! =)

Vierailija

Kerran yhden jätkän kanssa oli sama ongelma, ja koska muiden kanssa tätä ongelmaa ei ole ollut, päättelin, että se johtui tästä jätkästä itsestään. Nykyisen poikaystäväni kanssa suutelu sujuu mainiosti eikä mitään tälläisiä ongelmia ole, joten, luultavasti sun kohdalla se johtuu miehesi huonosta suutelutekniikasta. Suosittelisin tästä asiasta puhumista hänen kanssaan tai sitte yrität vain jotenki opettaa sitä suutelemaan erilailla:D

Vierailija

Mäki pari kertaa suudellu sellasten miesten kanssa, jotka on ehkä vähä liian innokkaita ja koko naama sen jälkeen ihan märkä........... okei vähän liiottelua mutta kuitenki :D:D Ku on miehii keide suutelutaitoi vertailla nii kyllä sen huomaa et joillaki on ollu vähä huono tekniikka. Pitää vähä kouluttaa :-------)))

Vierailija

Suutelukin on tekniikkalaji ja teillä sitä pitää vähä hioa.

Jos menet ja möläytät miehellesi, ettet pidä hänen suutelutavastaan, loukkaat hänen miehisyyttään aika pahasti.

Sano mieluummin että haluat kokeilla erilaisia tapoja pussailla (esim. pelkästään ala/ylähuulelle, molemmille huulille, leikkiä kielillä). Sitten voitte keskustella mistä tavoista piditte eniten. Kun miehesi tietää että tykkäät esim siitä että hän suutelee ylähuulta, hän ei yritäkään suudella molempia huulia ja kastella koko leukaa (:

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat