LempiDrinkkinne ?

Vierailija

Mikä on se tyypillisin kupliva,jonka tilaat baarimikolta?(;

Kommentit (12)

Vierailija

Riippuu mit tekee mieli.

Joskus tanssiessa tulee kuuma ja tekee mieli jotain virkistävää ja sillon lempparini on yleensä kelkka. Tätä drinkkiä teen yleensä kotonakin koska on helppo ja ainesosat saa kohtuu halvalla. Eli passoa, kossua ja appelsiinimehua.

Joskus taas tekee mieli makustella ja istua alas ja jutella kavereiden kanssa musiikista ja miehistä ja sillon tykkään mariennesta. En tiiä mitä kaikkea siinä on minttulikööriä tod näkösesti mut maistuu iha marianne-karkilta

Toisinaan taas tilaan punasta kalaa ja se on myös toinen niistä drinkeistä joita juon myös kotona eli salmarii ja energiajuomaa. yhdistelmä kuulostaa ällöttävältä mutta toimii jos tykkää bonbon kaatissäkkien punaisista kalakarkeista.

Vierailija

En tiedä että onko tällä juomalla mitään omaa nimeä mutta itse pidän kun sekoittaa sour apple likööriä ja spriteä ja sekaan laittaa vielä sitruunasiivun. Maun mukaan voi laittaa myös väkevää.

Vierailija

Punainen kala on kyllä hyvää ja toinen lemppari on jääkarhu, kun siihen tulee curacao -likööriä.
Kelkkaa ja Irmaa tulee kanssa tilailtua useasti.
Mistään maitodrinkeistä en pidä, yök.

Vierailija

Tällä hetkellä baarissa taitaa tulla eniten tilattuu orgasmia (aivan taivaallisen ihana drinkki kahvin ja suklaan ystäville) ja sit hotshot (80-luvun muoti shotti- kuumaa kahvia ja viskiä. suosittelen, vaikka itse viskiä muuten kammoankin) :). Lisäks caiprioska (tai punainen caiprioska) on mukava piristysdrinkki. :)

Vierailija

Tallinnassa siinä Tallinkin spassa tuli allasbaarissa tilattua blue lagoon nimistä juomaa ja se oli tosi hyvää varsinkin porealtaassa nautittuna :) en oikeen tiedä mitä siihen tuli mut kait ainakin jotain sinistä likööriä.. oisko bolt ollu? ja spriteä.
Sit ihan perus kun menee baariin nii kelkka, joskus tilaan tupla annoksen passõaa ja jätän viinan poies :) Marianne ja Ville Vallatonkin on tosi hyviä :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat