miten isket varatun naisen

Vierailija

1. älä yritä ite liikaa tehdä vaikutusta siihen, vaan koita saada se innostumaan puhumaan ittestänsä, näin se kääntyy että se yrittää tehä vaikutusta suhun (hirveetä lässytystä tulossa, mutta pitää kestää)
2. ettei se jäis vaan perus keskusteluks niin tee vähän väliä PIENIÄ seksuaalisia liikkeitä, vitsejä tai jotain pientä kosketusta. suurin virhe mitä oon huomannu on että äijä tekee yhden ison liikkeen ihan puuntakaa
3. lämpenee lämpenee
4. jossain vaiheessa sillä alkaa omatunto kolkuttaa, ole ite semmosella asenteella että eihän se nyt ole iso asia ja se todennäköisesti vaikuttaa myös siihen (koska naiset tyhmiä)
5. vastaanota kiihkeätä pettämisseksiä

pro tip: mitä myöhemmin se kertoo että sillä on poikaystävä, sitä parempi. koska naiset tietää/luulee että ainakun sanoo, että on poikaystävä niin jätkä lähtee sitten pois. eli jos se pitää sua mielenkiintosena, se kertoo sen vasta myöhemmin, mutta kertoo koska omatunto. kunnon huorat ei kerro ollenkaan, tai sanoo vaan että "no meiän suhde on ihan lopussa" ja seuraavana päivänä itkee miehellensä ettei jättäis.

tämmösen taktiikan oon itelleni luonu, toiminu kohtuu hyvin. kertokaas näin naisen näkökulmasta mitä paranneltavaa olis vielä.

ja tunkekaa se moraalisuus nyt hetkeks jonnekkin

Kommentit (5)

Vierailija

Saako Aloittaja jotakin erikoista tyydytystä iskiessään varattuja naisia?
Mutta muuten 5/5, varmasti saat laahusnuottaasi saalista tällä.

Vierailija

Just tuollaisille äijille on mukava antaa pakkeja baareissa. Välillä sanoo heti jotain tosi tylyä, että ukkko lähtee. Toisinaan on kiva kiusata, flirttailla ja muuta ja sitten vaihtaa maisemaa. koska miehet on niin tyhmiä, että luulee naisen olevan heti kiinnostunut jos juttelee ja lisäksi niin itsekeskeisiä etteivät voisi muuta kuvitellakaan.

Vierailija

Hahahah :D !!!! Uskomatonta..kyllä pakko sanoa kun on tän lukenu että miehillä ei taida todellakaan olla kuin se yksi aivonpuolisko (ja toinen siellä haarojen välissä) :D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat