Hikoilusta aiheutuvat näpyt otsalle?

Vierailija

Teimpä havainnon. Aina kun käyn treenaamassa salilla/ lenkillä niin että hikoilen myös kasvoista, on seuraavina päivinä otsani täynnä pieniä punaisia näppyjä. Ja niille saakin sitten tehdä kaikkensa että saa ne pois. Voiko tosiaankin johtua nimenomaan hikoilemisesta? Voisiko siihen vaikuttaa se että yleensä mulla on silloin meikkivoidetta naamalla, niin jotenkin siitä tukkeutuu huokoset sun muut??

Kommentit (2)

Vierailija

Joo eli yritä olla treenaamatta meikkivoiteella.
Sillä kun tulee lämmin/kuuma ihohuokoset alkaa hengittää eli ne tunkee kaiken "paskan" Eli kuonan ihosta pois. Sulla kannattaa treenatessa olla mukana aina kasvovesi. Kun olet treenannut otat ja pyyhkäiset kasvovedellä liialliset ulos tulleet kuona aineet, se samalla rauhoittaa ihoa sekä tuo takaisin ihon ph- arvon. sillä kun tulee vettä ja hikoillessa tulee myös suolaisempaa vettä niin ihon pH- muuttuu.

Joten vältä treenaamista meikit naamassa jotta ihosi saa hengitettyä kunnolla. Ja muista kasvovesi sillä se saattaa helpottaa hygienistä oloa.

Vierailija

Niin tietty. Se vaan kun yleensä menen treenaamaan suoraan töistä, eli meikit on silloin naamalla, ja tympee alkaa pesemään niitä aina pois.. Tai no, voisin harkita niitä puhdistusliinoja.. Ja hei kiitos kasvovesivinkistä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat