tyttöjenviikko ideoita?

Vierailija

Heissan! Poikaystäväni lähti 4päiväksi eri kaupunkiin töihin,joten meillä on nyt parhaan ystäväni kanssa suunnitelmissa tyttöjenviikko. Mutta mitäs me voitaisiin tehdä? Antakaa hyviä ideoita vaikka halvoista hemmottelujutuista :D Rohkeesti vaan kaikkia ideoita tänne! :)

Kommentit (3)

Vierailija

Ensinäkin, ihana idea ja kuulostaa ihanalta!
Ostakaa kaupasta suklaakasvonaamiot (2e) ja laittakaa ne naamaan. Sitten tehkää toisillenne manikyyrit ja lakatkaa varpaat ja kynnet. Käykää myös saunassa, tilatkaa pizzaa tai hakekaa kiinalaista ruokaa ja katsokaa hömppä elokuvaa kotona.
Voitte myös tehdä toisillenne niska-hartia hieronnat.
Sitten voisitte ottaa paljon hassuja valokuvia ja tehdä niistä esim. valokuvakirjan tai sitten vaan jonkun oman muistojutun.
Ihanaa tyttöjen viikkoa!

Vierailija

voitte kans tietenki käydä ulkona, esim syömässä, leffassa tai keilaamassa yms, jos jaksatte nii lenkille ja sen jälkee saunaa, piknik ja rannalle tai puistoon, grillatkaa ja tehkää ruokaa ja leipokaa tms.. voitte kans kokeilla spiritismiä jos huvittaa :D

sit sellanen peli mitä me pelattiin ku oltiin tyttöjen kaa mökillä, eikä ollu muuta tekemistä, oli et esim on pareissa ja päätätte aiheen ja alatte piirtää sitä ja toisen jukkoeen pitää arvaa piirustuksen perusteella mikä on kyseessä.. kannattaa valita vähän vaikeempia aiheita, esim ihmisiä eikä mtn kahvinkeittimiä nii niistä saattaa saada hyvät naurutki aikaseks :D mul taitaa vieläki olla meiän piirustukset jälellä :D

Vierailija

Ainii ja ikivanha mutta tuttu ja turvallinen (ellette tiedä jo kaikkea toisistane) on tietenki totuus ja tehtävä :)

Ja "kumman kaa" voi kans olla aika hauskaa ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat