Vierailija

joo, eli kuten otsikko tuossa jo kertookin niin viime yön touhujen jäljiltä vuodin verta aivan järjettömästi.

verenvuoto alkoi kun nousin yhdynnän jälkeen sängystä ja menin käymään vessassa, eikä se meinannut millään loppua. pikkuhiljaa vuoto kuitenkin rauhoittui, mutta alkoi seuraavalla wc-käynnillä taas uudestaan :S onko teillä kellään kokemusta moisesta? kannattaako huolestua?

nyt verenvuoto on melkein kokonaan loppunut, mutta pelottaa jos sieltä on paikat nyt jotenkin pahastikin revenneet.
itse yhdynnän aikana tunsin kyllä hetken lievää kipua, mutta en mitään ns. normaalista poikkeavaa (olen muutenkin tiukka).
olen ihan ymmälläni tästä, kun ei ole ikinä ennen tullut näin runsaasti verta, siis oikeasti reilusti enemmän kun menkkojen aikana.
en nyt oikeen tiedä mikä pointti oli aiheesta aloittaa täällä keskustelu, mutta kaipaan ehkä jonkinlaista vertaistukea tai kommentteja, kokemuksia asiasta :/

ja taustatietona selvennettäköön että kyseessä oli uusi yhdenyön säätö, eikä vakituinen kumppani.

Kommentit (5)

Vierailija

Usein voi menkatki alkaa just yhdynnän aikana. En nää mitään syytä, ekana tulee mieleen et jos _eka kerta_ ois ollu niin ihan asiaankuuluvaa. Tuskimpa mitään vakavaa :)

Vierailija

menkat ois kyllä nyt niin helpottava juttu, mutta hieman epäilen että ne olisivat alkaneet, koska vuoto on todellakin nyt melkeinpä kokonaan loppunut. huomennahan sen sitten ehkä näkee.

n. viikko sitten olin viimeksi yhdynnässä ja silloin en ainakaan huomannut minkäänlaista verenvuotoa, vaikka pientä kivun tunnetta olikin taas aluksi. täytynee silti ehkä käydä testauttamassa tuo klamydia :/

toivottavasti kyse nyt ois vaan jostain limakalvojen hankautumisesta tai että jokin paikka nyt on vaan hieman liian kovalle venytykselle joutunut..

Vierailija

Itselläni oli kerran tuollaista, jopa pyörryin tapahtuman jälkeen ensimmäistä kertaa elämässäni. Vuoto kesti tunteja runsaana ja jatkui heikkona vielä monta päivää. Ja kuukautisvuodosta ei tosiaan ollut kyse, sillä veri oli aivan erilaista, kirkkaamman punaista ja "juoksevampaa" Tapahtumasta on jo yli vuosi, eikä se ole toistunut uudestaan. Itse epäilin haavaa tai jotakin vastaavaa, kun tiesin, ettei sukupuolitautia ainakaan voi olla. Kannattaisi ehkä silti käydä lääkärillä/gynekologilla. Itse olen miettinyt, että välillä tunne yhdynnässä kipua , johon kyseinen haava voisi olla syynä.

Vierailija

RoseStar, tuo kuulostaa juuri samalta kuin minun tapaukseni! veri oli nimenomaan paljon kirkkaamman punaisempaa ja sitä todellakin tuntui oikein pulppuavan jostain :/ vielä eilen tuli vähän verta wc-käyntien yhteydessä, mutta tänään ei onneksi ole enää tullut. mitään kipuja ei ole, joten taidan antaa asian tällä kertaa olla.
klamydiatestissä kävin tänä aamuna, koska testiä nyt ei ole otettu puoleentoista vuoteen niin onhan se aiheellista jo uusia.

jos tapaus toistuu niin pitänee sitten kyllä hakeutua gynelle tarkastukseen. ikäväähän tällanen on :(

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat