Vierailija

Ollaan poikkiksen kanssa koluttu kaiken maailman asennot läpi, ja lisäpotkun tarpeessa oltaisiin vaikka ei nykyisessä seksissä ole mitään vikaa. :) peppuseksiä ei olla kokeiltu mutta, en ainakaan itse halua kokeilla sitä. eri paikkoissakin ollaan harrastettu seksiä mm. vaatekomero,suihku ja sovituskoppi, joitain alistus leikkejä ollaan joskus kokeiltu käsirautojen kanssa ja ilman. Olisiko teillä jotain kikkoja jotka toimivat tai muita ehdostuksia jotka saisi seksistä hieaman eloisampaa ? =)

Kommentit (2)

Vierailija

Hmm, no tehkää kaikki sillai pitkässä kaavassa. Pitäkää ensin pitkä esileikki, kiusoitelkaa ja antakaa toistenne kiihottua niin paljon kuin mahdollista. Olkaa irstaita, vietteleviä ja villejä. Puhukaa tuhmia. Antakaa suuseksiä, ja kun siirrytte itse varsinaiseen seksiin niin älkää höntyilkö vaan nauttikaa hitaasti toisistanne, olkaa rajuja mutta lempeitä (näykkikää, silitelkää, raapikaa, maistelkaa toisianne..)

Sitten kun olette päässeet vauhtiin, niin olkaa rajuja, vaihtakaa asentoja mielenne mukaan. Voihkikaa ja irrotelkaa. Takaa päin sekstailessa poikkiksesi voi vaikka pitää hiuksistasi kiinni, ei liian kovaa mutta sillai, kiihottavasti ja toisella kädellä hän voi tehä mitä lystii.. ;) Voitte myös vaihtaa huonetta jos se onnistuu kutakuinkin nopeasti, sängystä seinää vasten, seinältä sohvalle, sohvalta keittiön pöydälle.. Jne... :) En tiedä tuoko tuo eloisuutta varmasti? Mutta kantsii koittaa

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat