Seksi ja orgasmi

Vierailija

Heipss,

Ollaa alettu poikaystävän kanssa harrastamaan seksiä. En kuitenkaan pysty nauttimaan seksistä täysillä, sillä aina kun poikaystävä on sisälläni, tulee aivan sellainen tunne kuin pissattaisi. ;S En tiedä johtuuko se siitä, että hänen elimensä painaa osittain virtsarakkoa vai mikä oikein on???(Onko se orgasmi?) Muuten meillä on kaikki hyvin tuo asia tosiaankin vaan häiritsee, olisi mukavaa nauttia seksistä.

Kommentit (7)

Vierailija

Jos haluat nauttia oikein kunnolla niin tee selväksi itsellesi mitä haluat ja tehkää sitä joka tuntuu tajunnanräjäyttävältä :) ja juu u kyl se pisusta johtuu =) ja voiha se orgasmikin sieltä tulla kun kihelmöi? :)

HiltoninPariisi
Seuraa 
Liittynyt6.7.2011

Toi pissahädän tunne voi johtua siitä, että poikaystäväsi molo hinkkaa sun g-pistettä. G-pisteen stimuloimisest syntyy usein pissahädän tunne. G-piste on koetuksella eniten silloin, kun mies tulee takaapäin.

Vierailija

Se tosiaanki voi johtua siitä, että sinulla jää virtsaa rakkoon. Katetrointi voisi auttaa asiaa, eli tyhjentää rakon kokonaan, koska seksin aikana kun mies on sisälläsi, se painaa virtsarakkoa. Ja orgasmi tuntuu aivan erilaiselta. Tai jokaisellahan se tuntuu erilaiselta. Mutta kyllä sinä sitten huomaat, kun saat orgasmin. Sitä tunnetta ei oikein voi kuvailla, miltä se tuntuu. Mutta yleensä se on voimakas hyvänolon tunne. Vielä parempi nautinto, kuin seksi itse. Katetrointiin vielä, ni puhu lääkärillesi tästä asiasta, hän osaa auttaa :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat