Kamalin drinkki ikinä?

Vierailija

Nimet eivät itsellä ole jääneet päähän, mutta kaikista kamalinta oli, kun keksin nousuhumalassa tilata koko baarin vahvimman shotin kaverilleni. Kumpikaan ei saanut sitä alas; puolet vahvapäisempi kaverini sai otettua, mutta seuraava aamu oli kuulemma ollut yhtä helvettiä. Kaikkea fiksua sitä saakin päähänsä. Mutta siis, mitä kaikkea ette suosittelisi kenellekään?

Sivut

Kommentit (22)

powwder
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

caipirosca
sininen enkeli
fuerteventura

tuossa siis niitä drinkkejä joita oon joskus tilannu tai juonu, tiiän toki aika etovalta kuulostavia juomia myös, mutta kun en oo maistanu niin en voi sanoa ;)

yleensä pysynkin niissä tutuissa ja turvallisissa ettei tarvii katua :D

Vierailija

cuba libre.. muistaakseni se oli ton niminen, oltiin italiassa ja kaveri tilas, ei voinu itse sitä juoda kun niin pahaa oli enkä minäkään.. yak :6
mut aika erinmakusia drinkit muutenkin siellä kuin suomessa, vahvempia! En sitten tiedä johtuko siitä...

Vierailija

Kamalinta ikinä oli kun eräs pöhköpää meni epähuomiossa sekoittamaan Tequila Rose Creamia ja valmis-cosmoa keskenään :S Tuo ensin mainittu on siis koostumukseltaan hiukan "pirtelömäistä", josta seurasi että tiskiveden makuiseksi muuttuneessa cosmopolitanissa lillui kauttaaltaan ällöttäviä hyytyneitä klimppejä tuota Tequila Rose Creamia... oksettaa muisteleminenkin :D

Ai niin ja laivalla (ensimmäisen ja viimeisen kerran) tilaamani gin tonic onnistui olemaan yhtaikaa mautonta ja karmivan pahaa.

Vierailija

Menin kerran tilaamaan "jotain helvetin vahvaa" ja absinttiahan sieltä tuli. En suosittele kenellekään, aikamoista myrkkyä! Toinen mielestäni karmaiseva on Cosmopolitan. Makunsa tietysti kullakin, ei kannata näiden perusteella jättää tilaamatta!

Vierailija

Cosmopolitan on oikein tehtynä hyvää. :)

Ulkomailla ollessani tilasin Tequila Sunrisen, joka oli aivan hemmetin pahaa enkä meinannut saada koko juomaa kurkusta alas. Pakottamallahan se oli juotava kun sattui vielä olemaan niin kallis paikka. Tuon kerran jälkeen en ole ko. juomaan koskenut, joten en tiedä voisiko se Suomessa olla parempaa. :p
Hukkuva hirvi on myös aika kamala. Ensimmäistä kertaa (tuhannen kännissä) sitä juodessani luulin sen olevan hyvää, mutta kun menin seuraavalla baarikerralla sen tilaamaan... yäk.
Nykyään ei myöskään Jägermaister missään muodossa oikein maistu, lieneekö se 'jekkuonparasta' -vaiheeni jälkiseurauksia.
Absintti on ehkä se pahin, en voi enää edes haistaa ko. ainetta ilman oksetuksen tunnetta kurkussa. :D Ja ne absintin jälkeiset aamut... 'Minkäslaista viinaa tuo absintti on?'

Ai niin, meillä täällä pohjoispohjanmaalla (en tiedä onko muualla) on olemassa semmoinen drinkki kuin HV (=Haista Vittu), jonka saa myös absintilla ja jota moni hehkuttaaa, mutta kerran sen juoneena en voi käsittää mikä siinä kiehtoo, aivan kamalaa litkua.

Vierailija
Korkkiruuvi
Ulkomailla ollessani tilasin Tequila Sunrisen, joka oli aivan hemmetin pahaa enkä meinannut saada koko juomaa kurkusta alas.

Joo tequila sunrise on tosiaan ihan kauhean makuista.

Toinen mistä en yhtään tykännyt on cuba libre. Sen nyt sentään sai joten kuten juotua toisin kuin tequila sunrisen, mutta pahaa oli.

Vierailija

Minunkin kotiseudulla HV on aika kovaa huutoa, itse siitä en niin välitä. Tietääkseni melkoisen kirpeä? :--D Siitä en kauheesti ite tykänny.
Itse en meinannut saada alas sinistä enkeliä :s yhyyhy. Sitten kerran otin Manhattanin. Meinasi pikkusen harmittaa sen jälkeen, maksoi yli 8 euroa, tosi pieni lasi ja maistui ihan tiskivedeltä. Että sellaista.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat