jätkäkaverilla tiukka esinahhka

Vierailija

kyselen siis siksi kun hänelle on hieman vaikea tehdä käsityöitä tuon tiukkuuden takia.. En uskalla kovin rajusti käsitellä kun esinahka ei anna periksi.. tai antaa mutta sattuu kuulemma.. Hänelläon siis aina tuo esinahka päällä ja sikäli siis ei seksiä haittaa (paitsi ilman kortsua sattuu, heheh hyvä ehkäisy keino..) mutta käsiseksin antaminen on minusta hankalaa... ja siis haluaisin todellakin räjäyttää hänen tajunnan käsinkin koska tiedän osaavani käsitellä hyvin mutta tätä ei uskalla :( Olen siis saanut laukeamaan nyttenkin mutta multa itseltä puuttuu varmuus työstä kun ei uskalla kunnolla. Joskus jopa suuseksissä meinaa luiskahtaa taakse ja taas sattuu..

Näin kerran semmosen videon missä joku nainen teki miehelle käsihommia ja mies laukesi monenmonta kertaa peräkkäin, jopa niin usein että se alkoi mennä tuskalliseksi.. en siis halua mitenkään aiheuttaa tuskaa miehelleni mutta olisi kiva kokeilla tuota kikkaa jos vaikka hänkin saisi useamman orgasmin peräkkäin mikä olisi tietty huippu kokemus molemmille, etenkin hänelle! Ainut vaan että tämä tekniikka vaati sellaisen liikkeen mikä vetäisi esinahan taakse eikä se käy :(

Onko ketään muita jonka miesystävällä/tai jolla on tiukka esinahka ja miten käsittelette penistä silloin tuodaksenne maximaalisen nautinnon?

Kommentit (5)

Vierailija

Kokeile vaihtaa vedon suuntaa alhaalta ylöspäin. Eli ote löysempi alaspäin ja tiukempi ylöspäin. Multiorgasmien saamisesta en sitten tiedä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat