Pettämisen merkit

Vierailija

Onko pettämisellä tiettyjä merkkejä?
Epäilen että tyttöystävä on pettänyt. Aina kun kysyn asiasta, vetää tyttöystävä kauheet pultit siitä miten uskallan edes kysyä. Auttaakaaaa!

Kommentit (5)

Vierailija

Kyllä turha epäilyskin satuttaa ja ärsyttää, mutta toisaalta toi pulttien ottaminen voi kyllä kertoa että salaa jotain. Mikäs sut on saanut epäilemään? Onko tyttöystäväs käytös muuttunut jotenkin?

Kyllähän jotkut ihmiset on aika huonoja peittämään tollaiset asiat, ja kaikki reagoi niin eri tavalla että paha mennä tekemään mitään yleistyksiä.

Vierailija

On. Paljon hiljasempi ku ennen , ihan ku jokin painais mieltä, eikä uskalla kertoo mulle.
Sit toinen asia..saattaa kuulostaa tyhmältä mut ennen tyttöystävä halusi seksiä ,monta kertaa päivässä ja nyt vain pari kertaa viikossa et sinänsä epäillyttävää mut vaikee sanoo tollasesta mitän et mistä johtuis. Syitä saattaa olla monia..ehkä ei tee vaa mieli :P mut mistäs sitä tietää :/

Vierailija

Aloin epäilemään poikaystävääni, kun hänestä muuttui hiljainen ja etäinen. Puhelimeen ei saanut ollenkaan koskea ja hän alkoi yhtäkkiä käydä paljon paikallisessa baarissa ja kuntosalilla. Seksi loppui kokonaan. Kysyin asiaa poikaystävältäni ja hän veti herneen nenäänsä. Suhde hänellä sitten kuitenkin oli exänsä kanssa.
Itse en ole häntä pettänyt ja kyllähän se ärsyttää, jos sitä koko ajan kysellään. Mutta kaikki ovat yksilöitä. :)

Vierailija

Naisilla saattaa olla kaikenlaisia vaiheita elämässä mistä ei poikaystävälle kerrota (siis oletan että olet miespuolinen henkilö ?) esimerkiksi riidat parhaankaverin kanssa. Ne saattaa muuttaa koko elämää vähän pois tolaltaan. Puhuminen auttaa ja voit kysyä suoraan että "haluatko olla enää minun kanssa?". Viimeistään erosta vihjaisun pitäisi saada tyttösi miettimään asioita sinun kannaltasi myös.

Vierailija

Hmm no.. Se riippuu ihan naisesta miten se reagoi. Toi hiljasuus ja että joku painaa mieltä saattaa hyvinki liittyä johonki ongelmaan teiän parisuhteessa, esim pettämiseen. Seksihaluttomuuskin voi olla merkki että jotain teiän suhteessa mättää, vaikka aika luonnollistahan se on että halut pikkasen pienenee suhteen edetessä. En tiedä tosta pulttien vetämisestä, koska jotkut oikeesti loukkaantuu jos suoraan syytetään sellasesta. Omasta kokemuksesta niin lähinnä vaan välttelee pettämisestä puhumista ja jos on pakko valehdella niin sitten vaan yksinkertanen "en oo pettäny." tai jtn muuta.

Jos sun tyttöystäväs on pettäny sua, ja se oikeesti välittää, nii kyllä se jossainvaiheessa sen ite sulle kertoo.. Siinä vaiheessa kun syyllisyys alkaa painaa liikaa päälle. Ja sitäpaitsi kertominen pelottaa ihan hirveesti, kun pelkää että jätetään eikä varsinkaan halua satuttaa toista niin paljon.. Jatkuvasta pettämisestä taas en osaa sanoa yhtään mitään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat