Poikaystävä o tulos yöks (vastakkaa jooko ku TARTTEN APUU! :D)

Vierailija

-

Kommentit (15)

Vierailija

Heippa. Mun mielestä ylipäätään suhteessa on tärkeää et uskaltaa ja haluaa olla just ihan oma ittensä ja sit kun aletaan olla yökylä vaiheessa, niin tollasia juttuja ei ehkä enää tarviis miettiä. Jokainen suhde -ja ihminen, totta kai on erilainen, mutta 2 kk on loppujenlopuksi tosi vähän, niin ehkä tärkeintä olis, et pystyisit ensinnäkin puhumaan nuo asiat poikaystäväsi kanssa läpi, kuin miettiä niitä täällä.
Teet niinkuin parhaaksi tunnet ja itestä tuntuu parhaalle, miten elät normaalistikkin. ja mitään ei kannata tehä, mihin ei oo valmis. ehtii sitä vanhempanakin :--)

Vierailija

Kiitos ku vastasit :) mut joo 2kk on aika vähän, mut tunnetaan aika hyvi toisemme, ja must tuntuu et se on just "se oikee" :D ja seki o sanonu et siit tuntuu samalt :) ja se on kyl tosi luotettava ja fiksu jne, et voisin kyl jutel sen kaa näistki asioist, mut olis se vähä hassuu kysyy jostai yöpuvust.. :D

Vierailija

No hyvä, tärkeetä vaan on se itestä tuntuu just sille :--) ja niin, no mää ainaki nukun kyl niissä ihan rönttävaatteissa, mut yleensä jossai minishortseissa ja topissa, missä normistiki nukun koton.
Tietysti jos haluu olla sellanen söpö, niin laittaa jotai pikkusen kivempaa. Mut myöhemmillä kerroilla sitä ei sit enää jaksa niin panostaa. Sit ku meen sen pojan luo, niin nuku sen paita päällä, niin nukuttaa paremmin;-)
Mutta en usko, et kun poikakaverisi vaikuttaa niin kivalle, että häntä haittaisi vaikka nukkuisit mikäkin mummo yökkäri päälläsi, varmasti tykkää :-)

Vierailija

Ookei, joo en uskokkaa et sil on sil nii välii mut mul sil on mitä mul on päälläni :-D ja mitä mielt oot niist rintsikoist.. :-D ku mäkää en mikää pamela anderson oo.. :-DD

Vierailija

aika samaa mieltä amandan kanssa :D

mut noist rintsikoista nii ihan miten ittestäs tuntuu hyvältä. Jos et uskalla olla ilman rintsikoita; älä ole. Jos taas ei tuntuis susta pahalta niin ole vaan, ihan miten haluat :D voin vannoa ettei mieheäs haittaa jos oot ilman :D

Se on ihan suhteesta ja sen osapuolista kiinni että millasissa vaatteissa nukkuu.. Oon nukkunu sillon kun halusin tehdä selväks että "vielä ei harrasteta seksiä" isossa t-paidassa ja shortseissa, nykyään nukun pelkällä topilla ja pikkareilla, jos niilläkään. Kyllä nää asiat menee aika luonnostaan :)

Ja meikkejäkään en oikeen uskaltanu pestä pois pariin kuukauteen siitä kun alettiin seurustella ja miehekäs kävi yökylässä jo alusta asti.. Mut puhuttiin siitä jätkän kaa ja se pelko sit hävis.

Vierailija

Eipä mtn :D

Ainii ja siitä karvotuksesta, nii se on aika yksilöllistä mistä jätkät tykkää.. Mut useimmat tykkää siitä ettei oo karvoja. Kummiski, jos et yleensä hirveesti sheivaile pois niitä niin ei kannata heti mennä ihan posliiniks sitä alapäätä vetämään ettei sitten iho ärsyynny tosi pahasti (ja muutenki nii jos ei itestä siltä tunnu nii ei sillon pidä kaikkea sheivatakkaan). Mut ainaki hyvän trimmauksen pitäis jo kelvata miehelle kun miehelle, eli sellanen että jonkunnäkönen karvapläntti siihen jää mut ei ihan pehkoa ja karvoja jokapaikassa :D

Vierailija

Ei siitä stressiä kannata ottaa :) Yöpuku voi olla semmonen kun tuntuu hyvältä, vaikka ihan perus toppi + housut/shortsit, miten oot normaalisti tottunut olemaan.
Kannattaa meikit aina yöks pestä pois, harvemmin noi miehet mitään iho-ongelmia huomaa, varsinkin jos ei pahasti ole. Jos ihan kamalalta ajatukselta tuntuu, niin kevyesti sit vähän jollain peitepuikolla tms ongelmakohtia piloon :)
Rintsikoista.. ihan mikä tuntuu hyvältä. Itelläni on isot rinnat niin alkuun poikaystäväni kanssa nukuin rintsikoilla, mutta nykyään ihan ilman. Poikaystävällesi varmasti sopii kumpikin ;)
Karvoitus on ihan itestä kiinni, mikä tuntuu hyvältä ja omalta. Jos ajatus sheivauksesta ahdistaa, niin ei kannata. Ja voihan sitä siistiä vähän, jos kaikki vetäsee pois niin voi iho ärtyä ja tulla näppyjä.

Älä liikaa stressaa, eiköhän kaikki mee kuitenkin ihan hyvin :) Ainahan se alkuun jännittää, mutta se helpottaa.

Vierailija

Samaa mitä muutkin, luota itseesi ja te mikä tuntuu hyvältä. Sitten oikeesti vastauksia, kun en ole mikään Dr. Phill:

1. Kannattaa olla rento, mutta nuorekas yöpuku. Ei liian seksikäs, koska se tuo sinulle liikaa paineita ja pojalle odotuksia. Toppi ja minisortsit toimivat.

2. Omasta mielestäni on epämukavaa nukkua meikeillä ja aamulla näky ei ole kovin kaunis. Jos sinua arveluttaa, nuku kevyillä meikeillä.

3. Rintsikoillakin nukkuminen on mielestäni epämukavaa. Jos sinulla on kuitenkin toppi, nuku ilman.

4. Ekalla kerralla kannattaa varmaan huolehtia, ettei karvoja vain ole liikaa mutta jotain kuitenkin. :D

Ohjeet tuli varmaan myöhäsä, mutta miten meni eka yökyläily? :D

Vierailija

kiitos paljo molemmille vastauksest! :)
ja ei tullu myöhäs, se o tulos vast pari päivä pääst mut aatteelin pohtii näit asioit vähä etukätee ku voi ol vähä myöhäst saman päivän :D

Vierailija

ja oon nyt tota toppii vähä miettiny, et ku jos o ilma rintsikoi ja pelkäl "perustopilla" ni sit näkyy nännit läpi.. :D ja en välttämät haluis et ne ny koko aikaa näkyy :D ni onks jotai ehdotuksii? :D

Vierailija

Musta tai jokin muu tumma toppi on varmaan paras vaihtoehto, jossei halua että nännit pistää silmään. :) Tuskin nyt mitään tasseleita kannattaa mennä ostelemaan. :D Siinä vaiheessa kun alkaa pukea yöpukua päälle niin on jo varmaan sen verran hämärää että ei sitä muutenkaan erota kauheasti läpikuultavuutta.

Vierailija

Hei!

Jos poikkis ei ole vielä tullut kylään (vaikka saattoi olla, että hän oli eilen?), niin tässä vielä vähän apua:

1. Itse ainakin nukuin ei-säkkimäisellä paksummalla mustalla t-paidalla, kun itse ekaa kertaa nukuin poikaystävän kanssa. Halusin nimenomaan jonkin, josta ei näy liikaa läpi

2. Meikeistä ei kannata huolehtia, itse sain ekaa kertaa kuulla olevani kaunis ilman meikkejä ja hiukset ihan likaisina... Kannattaa olla vain oma itsensä

3. Rintsikoilla on todellakin epämukava nukkua, mutta jos et mitään hyvää paitaa keksi, niin onhan sekin ratkaisu.. Silloin kannattaa valita kaikkein kevyimmät ja ohuimmat.

4. Ensimmäisellä kerralla mielessä on varmaan muutakin kuin karvoitus, joten siitä ei välttämättä tarvitse huolehtia. Toki voi hieman sistiä ihan bikirajaa. Täytty kuitenkin sanoa, että ehkä kannattaa miettiä sen seksin kanssa, jos olo on vielä hieman epävarma toisen kanssa... Kokemuksen äänellä, usko pois, se on parempaa kun ei tarvitse jännittää ja nolostella ;)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat