oks mies tosissaan?

Vierailija

ollaa tuota noin 4 kuukautta tunnettu ja mies sano sillo ettei oo valmis seukkaa, mut sen käytös on taas päinvastaast, soittaa miul joka päivä, ollaan käyty joku 5 kertaa elokuvissa ja nytten se aikoo viedä miut ravintolaan syömään.on se sanonu miuelle et tykkää miust, ja ny se sano puhelimes ku en keskittyny mit se sano nii et hei neitiseni kuunteles ny.. niin voiskohan sen mieli olla muuttunu vai oonko käsittän sen käytöksen ihan väärin??

auttakee minnuu!!

Kommentit (3)

Vierailija

Vois kai se olla, ei oikein varmasti voi sanoa tuon perusteella.. Mutta hyvältä tuo kyllä sillai kuulostaa, ainakin se on tosi kiinnostunu susta ja haluaa tutustua paremmin ja nähdä jne. Anna tilanteen kehittyä nyt ihan itsestään, oon aika varma että tulet saamaan vastauksen sun kysymykseen ihan siltä pojalta/mieheltä itseltään, et välttämättä suoraan, mut käytöksen tms perusteella. (: Tsemppiä!

Vierailija

Joo vaikuttas siltä, että mies tosiaan on kiinnostunut. (: odottele rauhassa ja älä säikäytä miestä kyselyillä siitä "mitä tämä nyt on?" yms. Luulisin että kun mies pikkuhiljaa tajuaa olevansa turvassa ja ettei hänen vapauttaan olla rajoittamassa, hän saattaa alkaa lämmetä seurustelullekin. :) Tsemppiä!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat