Hyviä keskustelun avauksia netissä?

Vierailija

Kaivattaisiin vinkkejä, miten aloittaa keskustelu Facebookissa. Kyseessä tyttö, jonka vähän aikaa sitten tavannut ja jonka kanssa jutellut tuttava-pohjalta muussa seurueessa.

Kiinnostaisi tutustua paremmin ja mahdollisesti jopa pyytää yhdessä ulos mutta en haluaisi tehdä sitä ihan ensimmäisellä keskustelukerrallakaan. Toisaalta ei haluttaisi olla liian virallinen ja tylsä ja kysellä pelkästään kuulumisia tai jutella säästä.

Jostainhan se pitäisi aloittaa mutta mistä? Vai mietinkö liikaa etukäteen?

Kommentit (6)

Vierailija

Minusta voi ihan hyvin ensin kysellä kuulumisia, josta voi sitten päästä eteenpäin. Facebook-keskusteluhan kuiten dialogia, joten älä mieti liikaa, vaan vastaa mitä mieleen juolahtaa. Kommentointi on tärkeää, ettei juttu kuole.

Itse kyselen fiiliksiä, jos ollaan jossain oltu porukalla tai keskustelen uusimmasta tilapäivityksestä. Siitä voi hyvin jatkaa juttua, kunhan muistaa että keskustelu saa rönsyillä. Jossain vaiheessa voit kysyä häntä vaikka kahvilaan.

Vierailija

meikällä pikkunen probleema. oli joskus 4 vuotta sitten supinaa kyseisen tytskyn kanssa. penskoja oltiin, tai no 14 suunnilleen. se sitten loppu jäätävästi tekstiviestillä vähän kiusallisiin merkkeihin se juttu, joka ei ikinä ehtinyt oikeen alkaakaan. no myöhemmin kun facebook avasi ihmeellisen maailmansa minulle, niin eiköhän tämä kysy minut kaveriksi. tästä on nyt yli vuosi.

tarkoituksena olisi saada aikaan keskustelu, jota en silloin jostain syystä aloittanut. ja jota tämä naisenalku varmasti odotti, mutta tuli hieman tuppisuumainen fiilis. haluaa puhua, muttakun ei osaa. mikään "moro" ei varmaan enää tässä pisteessä tepsi? :/ ehdotuksia?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat