Vierailija

laukea? nyt reilun viikon aikana olemme tavallaan harrastaneet seksiä 4 kertaa, 3 niistä oli eilen. Ongelma siis on se, että hän on kyllä suhteellisen aloitteellinen, ja hänellä seisoo, mutta kun itse seksi alkaa huomaan että hän ei niin fiiliksissä kuin voisi olla, eikä laukea. Koska huomaan ettei hän nauti 'kybällä' keskeytän homman n. 4-7 minuutin jälkeen. Mistä voi johtua ettei saa itseään laukeamaan vaikka ennen on samoista 'kikoista' kyllä ollut enemmän innoissaan.? Onko tämä hyvin huolestuttavaa suhteen kannalta? Voiko tämä tästä parantua enää ennalleen.? (ollaan siis oltu puol vuotta)

Kommentit (5)

Vierailija

Olette olleet puoli vuotta yhdessä ja "tavallaan" harrastaneet seksiä 4 kertaa? Ei mikään ihme ettei miehellä seiso, hän vihaa sinua. Senkin pihtari.

Vierailija

Ehkä miestäsi jännittää :) sinun ei kannattaisi lopettaa 4-7minuutin kuluttua vaan antaa miehellesi aikaa, ja ottaa itsellesi aikaa myös. Näytä miehellesi että sinä haluat häntä ja nautit hänen kiihkostaan, joten hänkin saattaisi rentoutua lisää ja voisi antaa vaan mennä. Jos ongelmia on esiintynyt vasta viikon ajan, ei sinulla ole syytä huoleen. Sinuna olisin enemmän huolisani omasta stressaamisestasi, sillä se vaikuttaa mieheesi väistämättä. Koita vaikka unohtaa koko asia, ja ongelma saattaa ratketa itsestään.

Kannattaa vaan ottaa aikalisä, eli pitkä esileikki ja rentoutuminen yhdessä =) kyllä se siitä!

Vierailija

ei munkaan mies joka kerta laukea, toisinaan taas hyvinkin nopeasti.. ei nyt viiden minuutin sisään kannata alkaa huolestua.. on itsellä kokemusta, kun äijä jyystää tunnin ja vasta sitten saa. saattaa johtua jos miehel stressiä tai krapula tms.

Vierailija

se että ei laukea parin ekan minuutin sisällä ei tarkoita etteikö olisi "kybällä" mukana... toisilta vie kauemmin, musta olis ainakin aika jees jos omalla jätkällä ei tulis nii nopeesti.. jotkut voivat jopa näyttää vähän poissa olevan näköisiltä kun yrittävät pidätellä tulemista ja ajattelemalla jotain epäseksikästä asiaa xD
mutta niin, sinä voit hieman autella poikaa mikäli kyse kumminkin on kiihottumisen puutteesta. Puhu tuhmia (jos luonnistuu), kehu miestäsi, hyväile häntä,hyväile itseäsi, ääntele nautinnosta ja kerro kuinka nautit siitä mitä miehesi tekee. Näytä kuinka paljon haluat häntä! Kokeilkaa myös tyydyttää käsillä ja jos suu hommat tuntuvat sopivalta niin suullakin.

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat