apua tänne pliis!

Vierailija

olen kiinnostunut yhdestä jätkästä. en siis tunne häntä, mutta haluaisin tutustua. en vaan keksi miten tekisin tuttavuutta. olen kuitenkin kallistunut viime aikoina facebookin puoleen. kertokaa miten voisin aloittaa keskustelun tämän tyypin kanssa ilman, että se tuntuisi liian oudolta. miten alottaisin siis keskustelun??

Kommentit (4)

Vierailija

toivottavast joku kertois vähä neuvoi.. en ollenkaa meinaa keksii mite vois alottaa juttelun. ei ainakaa millää "moi" jutuil kannata mennä melkee tuntemattomal juttelemaa.. antais ittestää vähä kahjon kuvan:D

Vierailija

Jos sulla on se facebookissa kaverina jo niin kattelet paikkakuntas tapahtumia ja sit vaikka kysyt että "hei tiedätsä onko se cheek perjantaina tivolissa?" "paljonkoha sinne on liput?" "joo pitäsköhä sinne mennä, ei kyllä viittis yksin" tai jotain yhtä randomia : D

ei jätkät aattele hirveen monimutkasesti eli tuskin rupee mitää "olipa säälittävä muija" - paitsi jos jätkä on tosi lapsellinen.

Vierailija

MUTTA, entä jos kotikaupunki on niin pieni et suurin tapahtuma on joku jumalanpalvelus?:D Täällä jumalan selän takana ei tapahdu sitten yhtään mitään. Kiitos kumminkin neuvosta! Olisiko lisää?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat