naisille parisuhde vinkkejää

Vierailija

oon mies ja nyt käyny yks eukko sapettaa huolella. aattelin valasta muitakin naikkosia et miten EI kannata toimii suhteissa.

-jos mies ei vastaa puhelimeen, niin ei kannata soittaa 50kertaa, kyllä se soittaa/tekstaa takaisin JOS sitä kiinnostaa, jos ei niin sitä ei kiinnosta, unohda kyseinen mies.

-jos olemme baarissa/kavereiden kanssa, ei tarvitse jatkuvasti soitella perään.

-älä ripustaudu, tarvitsemme omaa aikaa

-älä ole yli innokas, vaikutat vain friikiltä, pelotat miehen tiehesi

-raivokohtaukset, saa kaikki järkevät miehet kaikkoamaan.

Kommentit (4)

Vierailija

Ihanko totta? En tiennyt... Tälläisiä yleistyksiä taas! Ihan kuin muuten emme olisi tätä tajunneet. Kerroppa sille naikkoselle tämä sama. Ilmiselvästi ei luottanut sinuun.

Vierailija

Täytyy kyllä sanoa, että on sulle aika säälittävän ja epätoivoisen mustasukkainen muija sattunut kohdalle. Toivottavasti seuraava(t) osais luottaa miehiin ja suhun.

Ite en ikinä vois tehdä tommosta miehelleni. Hullukshan siinä molemmat tulis.

Vierailija

Yleistykseshän tää nyt pikkasen menee. Kyllä noi on tietenki aika itsestään selviä juttuja kelle vaan.. Mutta ihan parisuhde-parisuhteessa, missä ollaan jo oltu pitemmän aikaa, niin noita voi jo vähän soveltaa..:
-Kyllä raivokohtaukset on sallittuja, jos ne on aiheellisia. Ite en kyllä ikinä raivostu, mutta tiedän että on sellasiakin naisia joilla sattuu löytymään enemmän temperamenttia.
-Yli-innokas? Anteeksi että välitämme. Kannattais huolestuu ennemminki jos on ali-innokas.
-Ymmärrän kyllä että välillä pitää saada tehdä omia juttuja, ja alkaa ärsyttämään jos ei muka saisi. Eri asia on jos ne menee parisuhteen edelle, ja lätkä kiinnostaa niin samperisti että ei edes kuule mitä se naikkonen siellä sulle yrittää jutella. Ja muuten, jos mies rakastaa, se ei ota naista itsestäänselvyytenä.
-miehetkin muuten soittelee, tai vähintään tekstaa, perään.
-jos miestä ei kiinnosta, miks hän on kyseisen naisen kanssa yhdessä?

Vierailija

Jepjep, itsekin tiedän tuollaisia tapauksia kavereiden naisina, mutta myös miehinä. Oma miehenikin oli tuollainen, kunnes tajusi lopettaa, kun näytin millaiselta se tuntuu, kun toinen häiritsee ja roikkuu kokoajan kimpussa. Roikkuminen, yli-innokkuus ja ketjusoitteleminen on jotain niin raivostuttavaa, etten oikeastaan keksi tehokkaampaa tapaa pilata toisen ilta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat