Työhaastattelu asun väri

Seuraa 
Liittynyt1.10.2010

Värit ja vaatteet yleensäkin ovat minulle todella tärkeitä. Nyt aloinkin panikoimaan sitä, että minkä värinen asu päälle työhaastatteluun? Muistista tuntuu kadonneen kokonaan, mitä eri väreillä on tarkoitus viestiä. Kyseessä hieman "hienompi" vaateliike.

Ja kyllä, juuri jostain tällaisesta otan stressiä ihan viime hetkillä, vaikka muuten haastattelut eivät enää jaksa jännittää. :p

Kommentit (6)

Vierailija

suosittelen vaaleensinistä. laita vaikka vaaleensininen kauluspaita ja tumma bleiseri + farkut! vaaleensininen sopii suurimmalle osalle suomalaisista ja se tuo sellasen raikkaan vaikutelman :) onnea haastatteluun!!

Vierailija

En viitsi tehdä kokonaan uutta keskustelua, kun oma kysymykseni on niin lähellä. Eli siis perjantaina on työhaastattelu eräässä asusteita (koruja, laukkuja + sesonki kamaa) myyvässä liikkeessä, enkä osaa päättää miten kannattaisi pukeutua.

Liikkeessä käytetään omia vaatteita, joten jakkupukutätityyli tuntuu tyhmältä, mutta toisaalta olen myös epävarma omista "arkivaatteista" haastattelutilanteeseen. Ja kun kyseessä on kuitenkin ns. nuorisoliike ja itsekin kuulun kohderyhmään, en osaa päättää minkälainen tyyli olisi paras.

Ja työhaastetteluhan on mitä parhain (teko)syy ostaa uusia vaatteita! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat