Suositelkaa hyviä ruokia!

Vierailija

Kommentit (3)

Vierailija

Tykkään tehdä ihan perusrisottoa, johon tulee riisiä, jauhelihaa, herne-maissi-paprikaa tai muuta vihannessekoitusta.
Myös uncle bensin sweet&sour -kastike kanan ja riisin kanssa on hyvää, joskin taitaa olla melko paljon lisättyä sokeria.

Vierailija

Lihapullien teko on helppoa, ja niistä saa riittoisen ruokalajin. Eikä voi verrata einespulliin! Keitot ovat myös maukkaita, esimerkiksi itse löysin sport-lehdestä valkosipulikeiton katkaravuilla ohjeen, joka täytyisi koettaa. Täytetyt vihannekset voi muokata oman maun mukaan, ja tuovat vahvasti kesän mieleen. Tärppinä suosittelen kauppojen kalatiskiltä pangasius-filettä. Ruodoton, halpa kala sopii opiskelijan pudjettiin ja on maukas vain paistettunakin. Ainut miinus on, että ulkomailta tuotu, joten kotimaista suosivalle ei välttämättä maistu.

Vierailija

Testaas Nachoja. Uunivuokaan taco-sipsejä, paistettua kanaa/lihaa, minitomaatteja, salsakastiketta, punasipuli, juustoraastetta ja juustodippiä. Kokoa vähä niiku lasagnea, päälimmäiseks juustoraastetta. Uunissa nii pitkää et juusto on kullanruskeeta, sit lautaselle, mukaan jotai dippiä. Esim. guagamolea, ranch-dippiä tms. NAMNAM!!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat