blogini, linkatkaa oma !

Vierailija

http://leijan.blogspot.com/

oon kohta 16-vuotias tyttö, ja kerron elämästäni, tyylistäni ja kaikesta minua kiinnostavasta. tykkään muodista, sisustamisesta, valokuvaamisesta, kauneuteen liittyvistä asioista ja milloin mistäkin.

Sivut

Kommentit (27)

Vierailija

http://elisa-newlife.blogspot.com/

Olen 20-vuotias tyttö ja blogissa käsittelen asioita, jotka painavat mieltäni. Lisäksi blogi kertoo elämästäni ja minua kiinnostavista asioista. Kuvia siellä ei juurikaan ole, eikä siellä koskaan tule olemaan postausta siitä, mitä minulla on milloinkin päällä. Keskityn siis enemmän kirjoittamiseen ja siihen, että kirjoittamani asiat herättäisivät ajatuksia muissakin.

Saa ihmeessä kommentoida ja liittyä lukijaksi. :)

Vierailija

Tykkään sun blogin ulkoasusta nyt enemmän ku viimeks. Oon siis käyny tsekkaa sen aiemmin joskus ehkä pari kuukautta sitten...(?) Uus ilme on selkee ja raikas ja kuvat on pääasiassa hyviä, hyvälaatuisia ja teräviä.

Oho et näköjään ees pyytäny kommenttia, mutta näköjään sellaisen kirjoitin :D

Mun blogi löytyy osoitteesta www.pohjolankasvatit.blogspot.com

Vierailija

http://goneinflash.blogspot.com/ mut löytää tuolta:)

oon vasta alottanu bloggalun pienen harkinnan jälkeen.Kirjottelen omasta elämästä ja mieltä kiinostavista asiosta: musiikista, vaatteista,leffoista ja muista elämän hulluuksista. Blogi onkin varmaan lähinnä lifestylea:) Toivottavasti tykkäätte!

- Jena

Vierailija

Heissan!

Kyllästyttääkö kun ei jaksa kiertää joka netin nurkkaa etsien niitä piilossa olevia tarjouksia majoituksista ja lennoista? Tai oletko vasta-alkaja matkailun parissa, JA ILMAN luottokorttia - kuten minäkin?

No nyt on matkailuun kohdistuva blogi täynnä ideoita matkailusta, linkkejä matkailusivustoihin sekä omaa kertomustani tulevasta muutostani Britteihin. Töihin siis lähden sinnepäin maailmaa, ei kauas mutta omat haasteensa siinäkin :) Saa katsastella myös jos on ideat vähissä muuttotavaroiden paljouden kanssa!

http://awesomeblog.nettisivu.org

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat