Huolestuttaako sikainfluessa?

Vierailija

Mua vähän huolestuttaa, koska mun paras kaveri on just lähdössä Meksikoon.

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Joo, mun serkku on just vaihdossa meksikossa! Siltä kyllä tulee koko jan vietsii et se on ihan ok, mut nyt kun noita amtkustusrajoituksia yms alkaa olla ni pääseex se sielt vex?!

Vierailija

Luotan Suomen terveydenhuolto-alan osaamiseen siinä määrin, ettei täällä ihan helpolla influenssaan kupsahdeta :) Käsittääkseni asiaa on dramatisoitu melkoisesti, ihan niin kuin lintuinfluenssaa ja sarsiakin aikoinaan.

Vierailija

Ei vielä huolestuta, mutta ehkä sitten, jos ja kun sikainfluenssa todella tulee tänne Suomeen, tai sitten, kun seuraava ulkomaanreissu on edessä.

Vierailija

Eipä oikein huolestuta. Siinä vaiheessa jos se omaan lähipiiriin iskee tai oikeasti paisuu isommaksi jutuksi, alkaa varmaan enemmän huolestuttamaan, mutta ei nyt toistaiseksi ainakaan.

Vierailija

Ei pelota. Lähinnä ärsyttää, että media ruokkii pandemian paniikkia ja saa ihmiset hamstraamaan yhtä sun toista ja etenkin pelkäämään. Ei niin mitään järkeä. Ja muutenkin, Meksiko hieman eri asia kuin Suomi - ajatellaan noita hygieniaoloja ja muitakin, niin todennäköisempää se varmaan on Meksikossa kupsahtaa kuin koto-Suomessa.

Vierailija

Hmmm.. olin ihan varma, että kirjoitin tähän, mutta viestiäni en kyllä näe missään? :o

Vastaus oli kuitenkin etten ole erityisen huolestunut.

Vierailija

Olen täysin samaa mieltä Unoviksen kanssa, ärsyttää, kun mediassa sikainfluenssasta ollaan tekemässä liian suurta numeroa. Ymmärrän toki, et taudin nopea leviäminen, kuolemantapaukset ja tietämättömyys synnyttää paniikkia ja siitä on hyvä tiedoittaa joukkoviestimissä. Mut onneks se on osoittautunut luultua vaarattomammaks. Tosin WHO liiottelee mun mielestä edelleen sen vaarallisuutta.

Vierailija

Miten mahtaa olla, kun poikaystävä tulee kuukauden päästä kotiin amerikasta. Mitä pitää varoa? Karenssiaika (ei oikeen iske kun ei olla nähty moneen kuukauteen)?

Vierailija

Ei huolestuta. Ainaki suomessa ollu sikainfluenssa on vaikuttanu lievältä ja luotan suomen terveydenhoitoon. Sitte jos ihmisiä alkais suomessaki kuoleen siihen ja tarttuis yhtä nopeesti ku nyt niin vois alkaa pelottaa. Mutta vielä ei oo minkäänlaista hätää.

Vierailija

mikä nyt on porukalla tilanne ku tää on levinny suomessaki laajasti? ootteko ottanu rokotteen tai aiotteko edes ottaa?

ite en jaksa/halua pahemmi huolestua. rokotteen ottaminenkaa ei houkuttele. ootan vaa sitä et koko sikainfluessa menee ohi

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat