Vierailija

Otsikko ei ehkä ole paras mahdollinen mutta :D

Eli, tällä hetkellä minulla on tämmöiset tummahkon ruskeat hiukset. Tekisi mieli jotenkin uudistua näin kevään kunniaksi ja nyt olen miettinyt että miten värjäisin. Vaihtoehtoina olisi sellainen vaaleahko ruskea tai sitten musta. Mitä mieltä olette? Kumpi olisi teistä nyt parempi vaihtoehto. Mustat hiukset minulla on ollut jo useamman vuoden ja ruskeana ollut muutaman kuukauden.

Kommentit (5)

Vierailija

Näin kun kesää kohti ollaan menossa niin vaalean ruskeat hiukset olisi ehkä mukavampi vaihtoehto. Aurinko kun vaalentaa hiuksia aina hiukan. Ja musta on aina musta. Itse valitsisin tuon vaaleamman värin näin kevääksi ja kesäksi :) Ja sitä vaaleaahan on sitten helppo lähteä tummentamaan jos alkaa kyllästyttämään toisinkuin lähtisi vaalentamaa mustasta.

Vierailija
jontteri

Itse valitsisin tuon vaaleamman värin näin kevääksi ja kesäksi :) Ja sitä vaaleaahan on sitten helppo lähteä tummentamaan jos alkaa kyllästyttämään toisinkuin lähtisi vaalentamaa mustasta.

Samaa mieltä!

Vierailija

Ootko miettiny jotain suoraväriä esim punaista? Jos olet rokkimimmi ja et pelkää värjätä hiuksia kotona, se vois olla varteenotettava vaihtoehto (: http://29.media.tumblr.com/tumblr_ldxconcoNQ1qcc32mo1_400.jpg

Hillitympi, mutta yhtä herkullinen on ihana toffeepehko! Rakastuin Jennifer Lopezin hiuksiin On the Floor musiikkivideolla http://1.bp.blogspot.com/_bSJvB6fItAM/TO62NtF76yI/AAAAAAAAARs/DtBd0swmX-...

Vierailija

Mä värjäytin tossa tammikuussa pitkään tumman ruskeena olleen tukan vaaleemmaksi ja vähän kupariseksi. Tosi kivaa vaihtelua, mutta nyt ehkä haikailen tummaa takaisin. Tollanen J.Lo toffeetukka olisi tosi makee, mutta musta tuntuu että mun kasvoille noin vaaleet ei vaan käy..

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat