Vierailija

Olen harkinnut hankkivani e-pillerit ehkäisyyn jossain vaiheessa, mutta en osaa hankkia niitä, enkä haluis äitille kertoa, kun ei hän kuitenkaan riemastuisi siitä. Mietin, että jos sanoisin äidille, että hankkisin e-pillerit kuukautisten siirtoon, niin sitten saisin tavallaan apua äidiltä. Mutta ongelmana on se, että miten niitä pillereitä pitää ottaa, jos haluan ehkäisyyn - ja miten se eroaa kuukautisten siirtoon? Onko kuitenkin mahdollista, että jos hankin ne menkkojen siirtoon, niin silti käytän niitä toisessa tarkoituksessa? Olis kiva jos saisin kaikkea mahdollista tietoa mitä on hyvä tietää. Tunnen itseni ihan tyhmäksi, kun en tiedä, mutta eihän sille mitään voi:) kiitos jo etukäteen!

Kommentit (2)

megara
Seuraa 
Liittynyt21.11.2010

ne saa hankittua vain terveyskeskusesta varaamalla aika sinne e-pillereitä varten ja kerrot siellä itse että haluat ehkäisyyn ne. eihän äitisi tarvitse edes tietää sinun käyneen siellä tms.

Vierailija

Pillereiden hankkiminen on todella helppoa. Varaa aika terveydenhoitajallesi. Hän kertoo sinulle kaiken tarvittavan e-pillereistä ja valitset hänen kanssaan sinulle oikeanlaiset pillerit. Äitisi ei tarvitse tietää asiasta mitään!
Kannattaa googlettaa e-pillereistä tietoa ennen terkkarikäyntiä.
Kuukautisten siirtäminen vaatii kahden laatan syömisen putkeen, mutta sitä ei suositella heti kun aloitat pillereiden syönnin.

luin sinun toisen kirjoituksen suutelusta..
luulenpa ettei sinulla ole vielä kiirettä pillereiden hankinnassa :)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat