Raskausarvet rinnoissa

Vierailija

Eli kuten otsikosta näkee ongelmani ovat raskausarvet rinnoissa. Kuppikokoni on 75/D, melkeen saisi olla isommatkin rintsikat.

Eli rinnoissani on raskausarven näköisi juttuja, rinnan alapuolella ja rintavaossa. Tämän takia en tykkää käyttää kovin avokauluksisiapaitoja, vaikka ne näyttäisivät hyvältä päälläni.

Voiko näitä saada mitenkään pois tai peitettyä tai onko joillakin samanlaisata ongelmaa? Tietääkö joku mistä johtuu?
Pidän rintsikoita, jotka tukevat hyvin rintojani.

Kommentit (5)

Vierailija

Itselleni tuli kans niitä yhdessä vaiheessa, mutta ne lähtivät ajan kanssa pois, tai haalistuivat. Raskausarvethan johtuvat siitä, kun iho ei ehdi mukaan kun kavsaa, eli iho venyy ja arpia tulee. Esim. kun rinnat kasvavat kovaa vauhtia, niin iho venyy sen takia, ja tulee raskausarpia.. Joissakin kaupoissa myydään rasvaa, joka haalistaa arpia, poishan niitä on vissiin vaikea saada.. Itse ostin Emotion liikkeestä selluliitti geeliä, joka myös haalistaa arpia. Apteekeistakin saa muistaakseni jonkinmoista rasvaa raskausarpiin :)

Vierailija

Itselläni on rintojen ulkoreunoilla raskausarpia ja reisissä on kanssa muutama. Ne ovat ajan myötä haalistuneet todella paljon, eikä ne omaan silmääni enää kovinkaan pahasti osu. Apteeksissa myydään raskausarville tarkoitettua lääkerasvaa, joka haalistaa niitä. Sitten niitä voi tietenkin ihan meikillä peittää. Ostat vaan jotain peittävää meikkivoidetta tai meikkipuuteria niin kyllä ne peittyy. Sitten täytyy vaan varoa, ettei laita sitä meikkivoidetta liikaa tai iho ei enää näytä luonnoliselta.

Vierailija

Minulla on myös ollut näitä arpia monissakin paikoissa ja ne häiritsivät todella paljon. Ehkäisemään niitä kannattaa rasvata kunnolla aina, että iho on kimmoisa. Löysin eräänlaisen rasvan "etana rasva" joka häivyttää arpia todella hyvin. Rasva on melko kallista yksi purkki noin 50 euroa, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Rasvan nimi on Baba De Caracol Active Gel ja sitä sää esimerkiksi life kaupoista ja netistä saa tilattua. Kannattaa kokeilla ! :)

Vierailija

Itsellänikin on rinnoissa ja reisissä raskausarpia. Reisissä ne eivät haittaa, mutta rinnoissa häiritsee. Ne ovat ruman näköiset. Ennen ne olivat punaiset, mutta nyt vaaleat.. Näkyvät silti :-( Voiko oikeesti joku apteekin rasva auttaa?!

Vierailija

sama ongelma mullakin. käytän ihan perusrasvaa päivittäin, sen pitäs auttaa haalistamaan raskausarpia mut raskausarvet ei lähde koskaan kokonaan pois. mutta haalistua ne voi jonkun verran

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat