mitä tehdä kun ei saa miehen kanssa orgasmeja

Vierailija

En ole kertaakaan saanut miehen kanssa orgasmia, ja nyt seurustelen ja asia on alkanu jo vähä häiritsemään. En viitsi puhua asiasta miehen kanssa koska ymmärtämäni mukaan tälläiset asiat voivat ottaa kovastikkin itsetuntoonheille, vaikka tämä ei varmasti johdu hänestä, vaan minusta. Mitä tehdä? Saatteko muut helposti orgasmeja, miten se onnistuisi minullakin?

Kommentit (2)

Vierailija

Kauanko olette seurustelleet? Itsellä oli myös samaisia ongelmia (ja ymmärtääkseni se on melko yleistä nuorilla naisilla). Mietin jo että mikä minussa tai alapäässä on vikana. Itsetyydytyksessä kuitenkin orgasmi oli taattu.
Noin puolen vuoden seurustelun jälkeen sain ensimmäisen orgasmini yhdynnässä. Uskon sen johtuvan siitä että luottamukseni kumppaniini oli kasvanut eikä häpeilyyn tai muuhun ollut enään tarvetta. Toisin sanoen pystyin olemaan täysin rentoutunut.Orgasmiini tosin vielä nykyäänkin tarvitsen "normaalien työntöjen" lisäksi kosketusta klitorikseen. Mutta lukemani ja kuulemani mukaan sekin on täysin normaalia.
Voisit kertoa kumppanillesi mistä ja minkälaisesta kosketuksesta pidät. Kokeilkaa erilaisia asentoja ja stimulaatiota klitorikseen. Yhdessä niiden ja rentouden kanssa uskon että saavutat ihanan orgasmin.

Vierailija

Itse tulen aika helposti. Orgasmi on kuitenkin todella erilainen kuin oman käden kautta saatu. Koko seksin ajan oloni on loistava ja kaikki tuntuu sairaan hyvälle ja kun lopulta tulen, tulen erilailla. En osaa selittää miten erilailla, mutta orgasmi on erilainen kuin omasta kädestä. Silti aivaan sairaan taivaallista! :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat