Vierailija

Heipsan kaikille! Tää on mun eka kysymys tänne, älkää olko liian ilkeitä =)

Eli siis, mun poikaystävä pyysi mua strippaamaan sille eikä oikeestaan oo pahemmin kokemuksia aiheesta. Mielelläni tämän toiveen hänelle kuitenkin toteuttaisin... Olisko kanssaeläjillä millaisia neuvoja ensikertalaiselle? Yksityiskohtaisempiakin ohjeistuksia lueskelisin mielelläni =) Kiitos jo etukäteen asiallisista vastauksista!

Kommentit (6)

Vierailija

Tämä saattaa kuulostaa aika typerältä, mutta musiikkivideoita ja niin, pornoa katsoessa oppii paljon! :D Keikuttelua ja parhaiden puolien esittelyä!

Vierailija

Valitse päällesi esim . super seksikkäät alusvaatteet stay up sukilla tms. Siihen päälle viellä vaikka joku napitettava paita ja lyhyt hame ja show voi alkaa. Niin ja hiukset ylös kiinni , kynnet nätisti lakattuna jne. ;)

Musiikilla vai ilman ? .. valinta on sun

Laita mies istumaan tuolille, siiry käden ulottumattomiin ja keinuta lannettas syntisen hitaasti. Parempi vaan jos hameen alta välillä vilahtaa. Anna käsies seikkailla vartalolla, välillä käyden paidan alla. Muista katse ! Välillä tuijota röyhkeästi miestä silmiin ja välillä keskityt vaan ittees.

Avaa hiuksesi ja heilauta niitä dramaattisesti ( voit vaikka vinkata samalla silmää, heitä ponnari miehelle) . Mee lähemmäks miestä ja istu hajareisin sen syliin, ala napittaa hitaasti paitaa auki. (Mies EI saa koskea suhun- vain katsoa).

Riisu vaatteet hitaasti yks kerrallaan, pyörähtele, makaa välillä lattialla, hipase miestä, kuiskaa tuhmia korvaan. Pää asia että kidutat miestä, teet kaiken hänen mielestään ihan liian hitaasti. Muista välillä vilauttaa sieltä sun täältä ettei miehelle tuu tylsää ;)

Anteliaita hetkiä teille ;)!

Vierailija

Voi vitsi, onnittelen rohkeudesta että haluat yrittää...itse en uskaltaisi koska olen niin kovin epävarma rinnoistani...kerro ihmeessä sitten miten onnistuit ja millainen miehen reaktio oli! :D

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat