Kuntoblogi (linkatkaa omanne)

Vierailija

http://tavoitteenaparempi.blogspot.com/

Tommosen blogin perustin, ekassa postauksessa käy aika selvästi ilmi, millaista on luvassa. Jos joku ei jaksa linkkiä kurkkailla, niin kerron tässä vielä koosteena millaisesta blogista on kyse. Eli, en ole laihduttamassa, kohotan vain kuntoa/lihaskuntoa. Tavoitteena pysyä tässä koossa ja painossa, ehkä nyt saada vatsalihakset näkymään paremmin.
Postausta tulee aina mitä oon tehny/päivä + mitä herkkuja oon syöny. Tulevaisuudessa ajattelin myös laittaa jotain terveellisiä ruokaohjeita ja simmosta =)

Niin ja linkatkaa omianne, jos on mun tyylisiä. En halua luke laihdutusblogija, jos kirjoittaja/kirjoittajat laihduttavat olematta syömättä mitään, toki sellaisia laihdutusblogeja saa linkittää, missä kirjoittaja kuntoilee ja syö terveellisesti ja näin laihduttaa. Mutta eniten kiinnostaa kans tommoset ihan kuntoilublogit.

Kommentit (10)

Vierailija

Itse kirjoittelen myös blogia johon tulen varmasti kirjoittamaan melko paljon viime viikolla aloittamastani treenaamisesta kunhan flunssa menee ohi. Kirjoittelen toki sinne muutakin harrastuksistani ja muusta mutta jos kiinnostaa niin seuraile ihmeessä.
Itse ainakin aion seurata blogiasi :)

http://nibzu.blogspot.com/ Tuossa blogini linkki

..inmotion

Mulla on liikuntateemainen blogi, eli käyn mm. testaamassa uusia lajeja ja raportoin edistymisestäni eri harrastuksissa (juoksu, kuntosali, ryhmäliikunta ym). Matkustelen myös mielelläni joten jonkun verran tulee reissuteemaista asiaa, etenkin liikuntaan linkitettynä (aktiivilomat tai reippaat aktiviteetit eri kohteissa). Linkki on http://inmotionblogi.blogspot.fi/

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat