Kotikonsteja päänsärkyyn?

Vierailija

Mieheni on kipeänä (kuume,oksennustauti) ja päänsärky vaivaa mukana pahasti. Buranaa on syönyt jo,eikä viitsi enään syödä kun kuume heittelee sitten kovaa.
Olisiko kellään "kotihoitovinkkejä" päänsärkyyn,ei mitään lääkkeitä. Unikaan ei tule säryn ja kuumeen vuoksi. Harmittaa katsella toista.

Kommentit (3)

Vierailija

Runsaasti nestettä. Jo oksennustauti itsessään vaatii runsasta nesteen juontia, mutta myös kuumeessa hikoillaan paljon joten kuumessakin tulee juoda runsaasti.Päänsärkykin voi johtua juomattumuudesta ja itselläni päänsärky menee ohi usein runsaasti juomalla.

Pimeä rauhallinen huone ja kylmä kääre otsalla.

Päänsärky voi johtua (minulla lähes aina) niskojen jäykkyydestä. Hieronta auttaa, mutta en kyllä osaa sanoa kannattaako sairaana hieroa, koska esim hierojat eivät hiero jos on sairaana (kuumetta, nuhaa yms).

Toivottaavsti mies paranee pian :)

Vierailija

Kun itselläni on kuumetta, otan yleensä Panadolia. Se on ystävällisempi vatsalle kuin Burana, ainakin jos joutuu useasti ottamaan. Yleensä tepsii myös päänsärkyyn ja muihin flunssan oireisiin. Jos jatkuu pitkään niin kannattaa varmaan käydä lääkärissä.

Vierailija

Kannattaa juoda urheilujuomaa. Saa suoloja ja muuta tarpeellista, koska pelkkä veden juominen ei tosiaan riitä jos paljon oksentelee.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat