Suhde ei klikkaa, tylsää!vertaan edel. suhteeseen

Vierailija

Elin 3 vuotta suhteessa, oltiin tosi läheisiä parhaita kavereita ja puhuttiin mistä vaan millon vaan jne. Erottiin kummiskin koska meni välillä valehteluks ja sit oli mustasukkasuutta ja tosipaljon riitelyä.

Nyt oon ekan kerran toises suhtees, alussa oli tosi kivaa kun oli sitä "jännitettä" yms että hihii. Yhtäkkiä kaikki on menny ihan normaaliks. Tuntuu ku ois tää vanha suhde mut ilman sitä ihastumisen kipinää, ilman sitä seksi kipinää, ilman jaksamista, ilman värejä, ilman että pystyy puhuu ihan kaikesta tahansa, ilman mustasukkasuutta (ollenkaan, ja se tuntuu oudolta), ilman sellasta kunnon "menneisyyden jakamista" että kertoo toiselle kaikke jne. Siis välitän tästä ihmisestä tosi paljon (ollaan seurusteltu 6kk), mut joku puuttuu. Vaikka edellinen suhde meni ihan vîtuiks ja itekki sen lopetin enkä todellakaan ikävöi sitä, niin vertaan tätä kokoajan siihen. Vaikka oltiin oltu sillon 3 vuotta ja nyt vastaq puol vuotta. Odotan silti tosi paljon, muttakun en saa oikeen mitään irti. Me edettiin loppujenlopuks tosi nopeesti tän uuden kanssa ja vähän ehkä "jouduin" suhteeseen koska rupesin vaan välittämään liikaa. Välitän vieläkin tosi paljon, mut joku puuttuu. Toivon että menee ohi! En mä voi näin ihanaa ihmistä jättää koska joskus edettiin ehkä vähän äkkiä, koska vielä ei olla ihan avoimia ja kaikki niin viimesenpäälle täydellistä ja koska vähän tuntuu ns. mustavalkoselta, ettei suhde vie mihinkään?!

En tiiä oikeen mitä haen takaa tällä, kun ei kaikki ehkä oo niin huonosti kun kuullostaa. Välillä vaan tulee hetkiä, just tämmösiä, kun on ihan hukassa. En tiiä mitä haluun. Viihdyn tän ihmisen seurassa tosi paljon, pidän ja välitän hänestä tosi paljon enkä halua erota hänestä. Mutta mitäsitten?

Kommentit (1)

Anuski
Seuraa 
Liittynyt12.10.2010

Jokainen seurustelusuhde on erilainen, pitäis vaan pystyä lopettaa se vertailu. (Joo tiedän, eipä se tekeminen niin helppoa ole) Mut hallaa sä suhteelle teet kun vertailu jatkuu. Oletko jutellu kumppanilles asiasta?

Pystyisitkö vaan päättämään että nyt se vertailu loppuu ja alat nauttia suhteesta? Voihan olla että juuri vertailun takia alkaa tuntua tylsältä ja ykstoikkoselta..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat