Hankaluuksia entisen työpaikan kanssa

Vierailija

Hei
pakko kysellä jostakin, mitä kautta voin ottaa yhteyttä keskeneräisissä asioissa entiseen työpaikkaani? Olen pyytänyt ja kysellyt ja soitellut entiselle pomolleni (hän on jättänyt vastaamatta puheluihin ja tekstiviesteihin) ja jättänyt täysin huomiotta pyyntöni jo lähtiessäni sieltä, että saisin työtodistuksen. Odottelen vieläkin työtodistusta ja olen kysellyt sen perään jo melkein 2 kuukautta. Mihin voisin ottaa yhteyttä, jotta asiat saataisiin hoidettua?

Kommentit (3)

Vierailija

Tuli mieleen et yks tapa on soittaa liittoon, sieltä yleensä annetaan apua tollasissa asioissa. Ainoo, et jos et ole missään ammattiliitossa, niin kannattaa kipin kapin liittyä niin heti saa taustatukia taakseen, jotka voi sun puolesta tarkastaa asian laidan!

Vierailija

Voit ilmoittaa sille työnantajalle että hänen on pakko antaa työtodistus kun sitä pyydät ja sanoa että jos ei sitä tule niin otat yhteyttä ylemmälle taholle asiassa.
Jokaisen työnantajan kuulu antaa työtodistus heti työsuhteen päätyttyä jos ei muuten vaan niin viimeistään jos työntekijä sitä pyytää.

Vierailija

Työnantajalla on velvollisuus antaa työtodistus kahden vuoden kuluessa työn päättymisestä. Mene vaikka ihan henkilökohtaisesti käymään ja vaadi se todistus. :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat