seksiä sopivasti?

Vierailija

hmm, mitä mieltä olette siitä että harrastaa seksiä 3 tunnin aikana 7 kertaa ja jokaisella kerralla mies laukeaa ja myös sinä itse.ja sitten vielä lopuksi saunaan rentoutumaan ja suihkuun yhdessä ja saattaapi olla että siinäkin vielä harrastetaan seksiä seinää vasten. AAAAAH, elämää. tämä on mielestäni niin suuurta herkkua kun ikinä olla voi. oletteko päässees samanlaiseen kyytiin mukaan?

Kommentit (3)

Vierailija

Mieheni on tällä hetkellä intissä, joten meillä on viikonloppuisin seksiä se kolmisen kertaa yleensä, tietysti tää määrä vaihtelee hyvinkin paljon. Tänä viikonloppuna kuitenkin molemmat käytiin tosi kuumana, seksiä tuli harrastettua valehtelematta ehkä kymmenen kertaa kolmen päivän aikana, lauantai-iltana pari kertaa vajaan tunnin sisällä :D Mutta teillä näyttäis olevan tosi vauhdikasta, nauti ihmeessä!

Vierailija

No ei o pelkoo, että ehtis harrastaa tunnin sisällä montaa kertaa ku menee melkein se pari tuntia toisinaan yhessä sessiossa. joskus saattaa olla pariin otteeseen saman päivän sisällä, mut yleensä kerta riittää. ei olla mitään nymfoja:)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat