Tervetuloa keskustelemaan

Osallistu keskusteluihin joko anonyymisti tai omalla nimimerkilläsi. Luethan keskustelualuuen säänöt täältä. Tervetuloa mukaan!

Vierailija
00:09

Millä järjestöillä on mahdollisuus lyhyempään vaihtoon? Exploriuksella on mahdollisuus 5kk vaihtoon USAssa mutta haluaisin kuulla, että onko muita vaihtoehtoja. Vuodeksi en aio lähteä..

Vierailija
16.11.2011

Minkälaisia kokemuksia teillä on ebaysta ? Oletteko tilanneet sieltä vaatteita,mitä kuljetus maksoi ? Onko tämä ebay siis ihan normi verkkovaatekauppa vai voiko sielä myydä omia vaatteita ?

Vierailija
29.9.2009

Hei ! hieman hasssu kysymys mutta tarvitsisin pikaista tietoa:-)!!! olisin kiitollinen jos saisin vastauksen pian.
Käytän yasmine- epillereitä ja mieltäni askaruttaa nyt se että
jos olen syönyt jo yhden liuskan.. (ja näitähän voi syödä
myös kaksi putkeen niiin...)

Vierailija
14.10.

Moikka, tarvisin nyt mahdollisesti ulkopuolisten mielipiteitä tähän mun, koska mulla alkaa olla omat ajatukset niin solmussa.

Vierailija
To 21:23

Haluaisin tietää ootteko kertonut pettämisestä kumppanille tai ystäville. Ja miksi olette pettäneet tai miksi teitä on petetty? Muutenkin kiinnostaa aihe ja syyt.

Vierailija
3.2.2013

Tästä otsikosta ehkä jo huomaa ongelmani. Miesystäväni jäi kiinni pettämisestä parhaan ystäväni kanssa. Kumpikin yritti ensin kieltää, mutta toinen ystäväni oli nähnyt heidät yhdessä ja kertoi siitä minulle.

Vierailija
Pe 16:24

Jukka Puotila Pituus 180 cm
Heikki Kinnunen Pituus 178 cm
Miitta Sorvali Pituus 179 cm
Martina Aitolehti Pituus 170 cm
Krista Kosonen Pituus 178 cm
Satu Tuomisto Pituus 175 cm
Sara Sieppi Pituus 173 cm

Vierailija
12.3.2011

Hei, laitoin huvin vuoksi jokin aika sitten treffi-ilmoituksen suomi24:een. Olen yhden herran kanssa jutellu jonkin aikaan ja hän vaikuttaa todella mukavalta.

Vierailija
15.5.2008

Onko ollut puhetta siitä, että haluaako hän ihan oikeita vaippoja vai haluaako hän ihan vaippaleikkejä? Kun näitähän löytyy, mitkä on tiiviitä ja muovisia ja läpinäkyviä ja sitten on ihan pvc-pikkuhousun näköisiä vaippoja.

Vierailija
Su 12:26

Onko täällä ketään jolla eksä olisi saanut omat tunteet sekaisin niin että rupeat harkitsemaankin yhteenpaluuta? Mitä hän on tällöin tehnyt? Itselläni on tilanne, jossa hän sanoo olevansa muuttunut ja asioiden muuttuneen.

Vierailija
9.10.

Moikka. Tää taitaa olla eka keskustelu 251 kurssijuhlasta ja haluisin oikeestaa kysellä millasia mekkoja avecit on pistämässä, mites hiukset, mistä päin tuutte ymsymsyms. Aikasemmin oon nähny et on tehty fb ryhmiä keskustelun helpottamiseks, esimerkiksi viimeks oli RUK 250 daamit ryhmä.

Vierailija
11.3.2011

Tämähän on varmasti ollut yleinen keskustelunaihe jo kautta aikojen ja lyhyesti vastaaminen on vähän hankalaa. Olen kuitenkin jo jonkun aikaa miettinyt, onko kaikilla edes jokin tietty kiinnostava piirre miehessä (tai naisessa), joka viehättää huomattavasti?

Vierailija
18.5.2006

jos limakalvot on kovin kuivat, niihin tulee helposti haavoja (mulle ainakin), jotka voi olla tosi kivuliaita. apteekista saa sellaista jotain öljyä jossa ei ole mitään hajusteita (muistaakseni Ceridal), se yleensä nopeuttaa paranemista.

Vierailija
Su 22:31

Tarvitsisin apua. Olen 16-vuotias tyttö ja minulla oli kaveri jonka kanssa tutustuimme netissä ja näinkin häntä, hän oli siis poika. Näimme 2kertaa ja toinen päättyi suutelemiseen ja hän oli ja on edelleen 4-5v vanhempi.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 499952
  • Viestiketjuja yhteensä 22021
  • Käyttäjiä yhteensä: 6854
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä1166