naisen emätin

Vierailija

Saattaa kuulostaa oudolta, mut kysymyksenä ois, millaselta naisen emättimen kuuluu näyttää? Kuuluuko sen olla aivan tasainen, vai pitääkö siinä olla jotain "näppylöitä"? Kiitti jo etukäteen, jos autatte tietämätöntä :)

Kommentit (3)

Vierailija

Siis tarkoitatko nyt emätintä vai ulkoisia sukupuolielimiä? Koska eihän itse emätin mihinkään näy... Itse emättimen pinta on eri kohdista erilainen, g-pisteen alueella ihan sileä, toisaalla pinta saattaa olla "röpöläisempi"...

Ulkoapäin ei kyllä käsittääkseni kuulu olla ainakaan näppylöitä! :D

Vierailija

Käytin ehkä väärää sanaa, ei välttämättä näyttää, vaan vaikka tuntuu :D Mutta siis se "putki", eli emätin. Sitä yritin hakea. Kiitti jokatapauksessa.

Vierailija

Gynekologian termien mukaan kuvataan normaalia vaginaa näin: vagina on väljä, myötäävä ja seinämät sileät.
Sileys tarkoittaa hieman juovaista, mutta ei varsinaisesti poimuuntunutta limakalvoa. Emättimen eli vaginan päässä on kohdunnapukka, jonka pinta on sileä ja keskellä kohdunkaulan suu, josta vie kapea tie kohdunkaulaa pitkin kohtuu.
Ulkoisesti synnyttimet saa olla hyvinkin monenlaiset. Naisella on isot ja pienet häpyhuulet, joista pienet tulevat vasta raottaessa esille. Niissä saa olla poimuja ja ryppyjä juuri sen verran kuin on luoja suonut!

Terveisin se, joka mahdollisesti juuri sinut tutkii :)

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat