Päästäiskö sun vanhemmat?

Vierailija

Hei, onks kukaan alle 18-v kokeillut tälläst matkapalvelua ja pääsisitkö vaiks kaverien kanssa, jos se olis valmiiksi suunniteltu? Vaikka pari yötä hotellissa ja pari päviää shoppailua? http://kisa.matkapaikka/shoppailijat

Kommentit (3)

Vierailija

En ole kokeillut, mutta en jaksa mitenkään uskoa, että olisin alaikäisenä päässyt tuollaiselle reissulle. Varsinkin kun en ole kokenut matkustaja. Itsekin olen sitä mieltä, että alaikäisillä olisi hyvä olla joku holhooja tai aikuinen mukana.

Vierailija

En tiedä asiasta mitään virallista linjaa, mutta luulisin, ettei alaikäisiä päästetä matkalle ilman holhoojaa. Alaikäinen ei tietääkseni saa lentää yksin ilman, että lentokentällä on molemmissa päissä joku "yli-ikäinen" vastassa ja harvat hotellit suostuvat varaamaan huonetta alaikäiselle. Yleensä hotellivarauskin tehdään luottokortilla ja sitähän ei alaikäisellä ole. En siis tiedä, pitävätkö nämä jutut enää paikkansa, mutta aikaisemmin niin oli. Isosiskoni lensi 16-vuotiaana kaverinsa luokse Latviaan ja molemmissa päissä piti olla aikuinen vastassa. Siitä on jo tosin 6 vuotta aikaa, joten asiat ovat voineet muuttua.

Omat vanhempani eivät olisi päästäneet minua lähtemään, vaikka lentoyhtiöt ja hotellit olisivatkin minut kelpuuttaneet.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat