Vierailija

Kuinka monta vuorokautta suurin piirtein teillä kestää menkkojen lopusta toisiin menkkoihin?

Kuukautiskiertohan kestää yleensä n. 28 vuorokautta, mutta muistaisin että itselläni vain 20-23 päivää.. Olen merkannut menkkani pahviläpyskälle jossa on kaikki vuodenpäivät, mutta läpyskää ei enään ole...
Merkkasin kalenteriini päivän jolloin menkkojen seuraavaksi olisi pitänyt alkaa, ja se päivä oli viikko sitten torstaina...
Olen nyt sitten miettinyt että jos niiden olisikin tarkoitus alkaa vasta viikkoa myöhemmin, mutta kun ei vieläkään ole alkanut..

Eli kertokaas kuinka pitkä kuukautiskierto teillä on?

Kommentit (3)

Vierailija

Nyt sain varmistuksen että kuukautiskiertoni on n. 23 päivää. Eli kuukautiseni ovat 10 päivää myöhässä.. Voiko niin joskus vaan käydä vai olenko raskaana??

Vierailija

Itselläni oli kerran lähes kaksi viikkoa myöhässä, normaalisti kiertoni on tarkalleen 28 päivää. Muistan, että itseäni huolestutti silloin, että joku on pahemminkin vikana, kun ei ollut mitään mahdollisuutta olla raskaana. Sanoisin, että ota nyt ihan rauhassa vaan, stressaaminenkin saattaa siirtää menkkoja (itselläni on siirtynyt, kun stressani yo-kirjoituksia niin paljon). Yhdellä kaverillani menkat jäi jostain kumman syystä kolmeksi kuukaudeksi pois. Hän ei ollut raskaana eikä alipainoinen tai mitään muutakaan, mikä voisi vaikuttaa. Menkat ei vaan yksinkertaisesti tulleet, mutta mikään ei ollut vikanakaan. Sanoisin vaan, että rauhoitu ja odota vielä vähän aikaa.

Anuski
Seuraa 
Liittynyt12.10.2010

Omasta kokemuksestani voin sanoo että joskus vain käy näin. Itselläni oli kans poissa pariinkiin kertaan kolmisen kuukautta. Eikä niillekään mitään erityistä syytä ollut. Mutta jos raskauden mahdollisuus on olemassa niin kannattaahan se testi tehdä ettei vaan käy suurtaki vahinkoa..

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat