tarttisin vähän apuja

Vierailija

Heippa!

Tarttisin mun televisioviihteestä kertovaan kouluaineeseen vähän mielipiteitä..

eläkkä vastailkaa kiitos seuraaviin

-mitä ohjelmia katsot, miksi?
-onko niillä ollut jtn vaikutusta esim. kauneusihanteeseesi, tavoitteisiisi, pukeutumiseesi, puhetyyliisi tms?
-kuinka monta tuntia viikossa katsot tv:tä (arvio)
-ikä
-muuta aiheeseen liittyvää??

KIITOS paljon vastailijoille!! :)

Kommentit (3)

Vierailija

-mitä ohjelmia katsot, miksi?

Amerikkalaisia sitcomeja (miehen puolikkaat, frendit) koska ne on lyhyitä ja hauskoja, "aivojen nollausta"

Lifestyle-ohjelmia liviltä, osittain siksi että päiväsiakaan ei tuu muuta, mutta nekin on sopivan kevyitä ja viihdyttäviä ja voi niistä joskus oppiakin jotain

TopGearia koska se on niin MAHTAVA

Tykkään katsoa englanninkielisiä ohjelmia koska kielitaitoni on sen verran hyvä ettei tartte lukea tekstityksiä. Samalla kielitaito pysyy yllä.

-onko niillä ollut jtn vaikutusta esim. kauneusihanteeseesi, tavoitteisiisi, pukeutumiseesi, puhetyyliisi tms?

Varmasti. Mulla on englantia puhuessa amerikkalainen aksentti. Tavoitteisiin siinä mielessä, että unelmoin aika useinkin olevana jonain päivänä niin rikas, ettei tarvitsis käydä töissä. Ulkonäköihanteisiin vaikutus on ollut positiivinen, koska televisiossa on niin monenlaista sakkia hauskoissa rooleissa, että oon alkanu ajattelemaan, ettei ulkonäöllä ole väliä, jos vaan on hauska!

-kuinka monta tuntia viikossa katsot tv:tä (arvio)
No sanotaanko että noin viisi tuntia päivässä eli 35-40 tuntia viikossa (televisio on kylläkin auki ainakin 9h päivässä taustahälynä, mutta näin pienessä kämpässä sitä tulee väkisinkin seurattua silloinkin enemmän tai vähemmänn)

-ikä
22

Vierailija

-katson hajanaisesti joitakin ohjelmia, en seuraa mitään erityisesti.Jos satun kääntämään television päälle ja sieltä tulee realitysarjoja kuten top chef,dietit vaihtoon tai huippumalli haussa jään kanavalle.
-Uskoisin, että on ollut vaikutusta kauneusihanteisiin pitkällä tähtäimellä.Nykyään tosin osaa jo olla hieman kriittisempi television vaikutteille, mutta nuorempana ja varmasti vieläkin ainakin piilovaikuttivat/vaikuttavat kauneusihanteisiin, pukeutumiseen jne.
-arviolta 4h/viikossa
-22

ole hyvä :)

Vierailija

- mm. puumanainen, house, salkkarit, csi, sinkkuelämää, simpsonit. ei muutakaan tekemistä, ovat hauskoja ja hyvää ajankulua.

- ei erikoisemmin, nuorenmpana ehkä kauneusihanteeseen vaikutti mutta ei enää. toki välillä haaveilen että haluaisin olla jonkun kaltainen, mutta se unohtuu hetkessä.

- päivässä joku 2-3 tuntia eli viikossa noin 15 tuntia

- 19

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat