Vierailija

''ongelmana'' minulla on se etten pidä itseänä tarpeeksi haluttavana pienten rintojeni takia. Minulla on poikaystävä jonka kanssa olemme juuri aloittaneet seksin, ja minua ahdistaa etten miellytä häntä tarpeeksi sillä minulla on
A-kuppi.
Voiko A-kuppi olla tarpeeksi kiihottava muka miehen mielestä?
Olen kiitollinen jos joku auttaisi minuu täs ahistukses!

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Mikset muka olisi tarpeeksi kiihottava? Kiihottavinta ihmisissä on se mitä on korvien välissä ja jos nyt ulkoisista puolista niin silmät. Tärkeintä että tunnet itsesi haluttavaksi. Ei sinun tarvitse mitenkään erityisesti yrittää miellyttää poikaystävääsi asioilla joita et ole, eikä poikaystäväsi sinua. Ja jos rintasi on ongelmasi, niin sinulla ei ole ongelmaa ollenkaan :D

Vierailija

Minulla on ongelma pienien rintojen kanssa myös. Olen lapsuudesta saakka "ihannoinut" naisia, joilla on muhkea povi. Kurvit tekee naisen. Silti minulle ei ole suotu kovinkaan ihmeellistä rintavarustusta.
Mieheni mielestä rintani ovat ihanat, mutta itse en ole sitä mieltä. Olen pohtinut suurentamistakin... itseni takia.

Vierailija

Mieluummin pienet kuin tällaiset isot! :) Helpompihan pienemmillä on ja varmasti miehesi tykkää, ei rintojen koolla ole väliä. Ja jos hänelle on, niin sinulla on väärä mies.

Vierailija

Mulla vähän mietityttää sama juttu, mutta ei siitä kannata murehtia koska epävarmuus voi olla se mikä tosiasiassa vetää vähiten puoleensa. Pienirintaisemmat naiset pääsee sitäpaitsi jossain määrin helpommalla elämässä, ja halvemmalla rintsikkaostoksilla, eikä tuu niin helposti roikkuvia tissejä... Huippua, eikös!
Ja voit vaikka kertoa poikakaverilles että olet vähäsen epätyytyväinen kyseiseen kohtaan kehossas, luulen että saat vastaukseksi pelkkiä kehuja ja sen myötä itsevarmuutta tässä asiassa : ).

Gimli
Seuraa 
Liittynyt29.8.2010

Minulla oli ennen C-kuppi, sitten ikävä kyllä laihduin rajusti ja vuoden aikana rintani pienenivät A/B-kuppiin :( Poikaystäväni entisillä on kaikilla ollut isot rinnat ja nyt on ollut vähän huono itsetunto, kun tuntuu ettei itsellä ole enää mitään.. Poikaystävä kyllä kovasti väittää, että rintani ovat hyvät ja kehuu monesti niitä, mutta itse haluaisin käyttää vielä vanhoja rintaliivejäni. Ja joskus on poikaystävä lipsauttanut, että isot tissit on kivat..

Mutta sanoisin, että A-kuppi on joittenki miesten mielestä kiihottavampi kuin isot rinnat, jotka vaan hyppii ja tursuaa vaatteista :p

Vierailija

Miksi ei olisi kiinnostunut? Jos se tosiaan miehelle on isot rinnat tärkeät hankkikoot sitten sellaisen naisen, jolla on ne isot rinnat! se mies ei ole sinun arvoisesi jos se sanoo sulle että, sitä ei huvita seksi, kun sulla on pienet rinnat.

Vierailija

Itsevarmuus on aika kova sana. Eiköhän monet asiat mene rintojen koon edelle (ja jos jollekin ne on niin tärkeet niin tuskin pyörisi sitten "lautojen" kanssa).
Monilla nuorilla tuntuu olevan ongelmii tän asian kanssa, mutta kun hyväksyy itsensä sellaisena kuin on niin tulee sitä itsevarmuutta ja se se on vetoavaa ;)

Vierailija

Onhan se niin, että aluksi ulkoiset(kin) seikat vaikuttavat parinvalintaan.. nyt te kumminkin olette olleet yhdessä jo jonkin aikaa (oletus) joten paljon enemmän vaikuttaa Sinun persoonasi. Älä siis huoli.

Minkä ikäinen olet? Rinnat kyllä kasvaa aika pitkälle, tuonne 20 ikävuoteen asti. Joten jos olet vielä vaikkapa yläasteikäinen, sinulla on vielä aikaa "kasvatella"

Ja kyllä, kyllä A-kuppikin voi olla kiihottava.. se on aivan tasan kiini miehen päästä. Joillekin se on se C-D kuppi tai isompikin, toisille A-kuppi. Isojen tissien ihannointi on tullut muoti-ilmiöksi (amerikkalaisuuden ja pornon myötä???) nykyään, mutta oikeasti ei niiden koolla juurikaan ole väliä.

Oma mielipiteeni on, että juuri pienehköt on usein paljon kauniimmat kun suuret. Isoissa on useinmiten "kaunista" vain se koko, muuten on usein muoto epämääräinen, nännit kurkkii varpaita jne. Joten Mun silmaani joku B on "ihanteelinen" jos nyt näin voi sanoa. Tämä on kuitenkin vain mun mielipiteeni. Tärkeintä on muoto, ei koko.. Jos nyt siis pelkästään rinnoista puhutaan.
Muuten tärkein on ihminen..

Vierailija

Rakastan rintojani, jotka ovat A (osassa liivejä jopa AA) kokoa. Ne ovat kauniit. Sopivat hoikkaan kehooni. Urheillessa niistä ei ole haittaa ja ei ole särkyjä hartioissa painavista rinnoista. iso osa vaatteista sopii paremmin pienirintaiselle kuin isorintaiselle. Eikö tässä jo tarpeeksi? On miehiä, jotka pitävät juuri pienitä rinnoista. Pitää oikeastan sanoa: sopivista!

Vierailija

mullakin tosi pienet, A-kuppi :( haluaisin isommat mutta olen ehkä jo tottunut siihen ettei ne enää tosta mihinkää kasva. eihän sille ite voi yhtään mitää minkä kokosiksi rinnat kasvavat ja se on kaikkien hyväksyttävä! ainut mikä vaikuttaa, on lihominen. mielummin olen kyllä hoikka ja pienitissinen kuin lihava ja suuririntainen! uskon että tätä mieltä ovat monet miehetkin :)

Vierailija

Olen myös itse haaveillut ystäväni kanssa isommista tisseistä!! Toki ystävälläni on huomattavasti isommat kuin minulla ja aina ihmettelen miksi hän haluaisi vieläkin suuremmat!

Minulla on rintsikoita jotka ovat A/B..vaihtelee siis..

Miehet kyllä huomaavat ensin ne isot tissit jos ovat esim. kesällä uimarannalla ja siellähän ne vasta huomataankin, mutta loppujenlopuksi niillä joilla onkin ne pienemmät tissit ovat paljon kauniimpia ja sirompia ja sitäkös miehet arvostavat vielä enemmän!!

Jos olet laiha ja muutenkin pienikokoinen ei sinun kannata edes haaveilla isommista tisseistä, koska ne olisivat niin luonnottomat kroppaasi. Minun kihlattuni joskus kehuu isoja tissejä, mutta sanoo aina, että sinun tissisi ovat hyvät, koska ne mahtuu käteen ja ne eivät ala heti vanhetessa roikkumaan!!

Vierailija

Eiköhän se mies ole sinun kanssasi juuri sun ittes takia, eikä sun rintojen takia. Monet miehet tykkää isoista tisseistä, mut makuja on monia, mä tunnen miehiä, jotka sanoo, et pienet tissit on kivemmat kuin isot. Itselläni ei mitkään pamela andersonit ole, mut oon sinut itteni kanssa ja mun miekkonen on ihan tyytyväinen niihin, joten itseluottamusta kehiin vaan

Vierailija

Hellurei vaan. Kyllä huolesi on täysin turha. Meistä monista miehistä on erittäin kiihottavaa jos tissit ovat pienet ja kiinteät! Etenkin jos nainen esittelee niitä rohkeasti ja itsevarmasti. Se on parasta!

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat