Nolo kysymys "b-portista"

Vierailija

Hiukan tyhmä kysymys mutta jos joku selventäisi asiaa niin olisin kiitollinen :)

Eli kokeiltiin yksi päivä pitkän harkinnan jälkeen poikaystävän kanssa "B-porttiin" panemista (oletan että tiedätte mitä reikää tarkoitan)
No, ei koskenut mihinkään mutten suuremmin nauttinut siitä. Nyt parin päivän päästä huomasin että tämä alue on aika kuiva ja kun käyn sillä isommalla asialla vessassa niin sieltä tulee hiukan verta, aivan kuin jokin haava tms olisi auennut. Verta ei tullut paljon, vähän vain.

onko tämä normaalia vai onko syytä huolestua? Kiitos jos joku vastaa :)

Kommentit (2)

Vierailija

On aivan normaalia, varsinkin jos ette käyttäneet liukuvoidetta? "B-portin" limakalvo on erittäin ohutta ja vaurioituu herkästi. Mikäli kuivuutta jatkuu, voit kokeilla levittää sormella alueelle hieman kosteuttavaa voidetta esimerkiksi erisania tai bepanthenia joka on enemmän haavaumia hoitavaa. Ellei mitään rasvaa satu olemaan käsillä, niin voit aina kokeilla vanhan kansan perinneparannusta eli rypsiöljyä johon lisätään hyppysellinen vehnäjauhoja. Kun nämä ainekset sekoitetaan kupissa keskenään ja levitetään kohteeseensa niistä muodostuu suojaava kalvo. Tätä kannattaa sitten harkita vasta sen jälkeen mikäli rasvoja ei löydy. Mikäli päädyt rasvaamaan "porttiasi", niin muistathan huolehtia hygieniasta toimenpiteen jälkeen. :)

-KHK-

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat