Mieheni on ruma?

Vierailija

Kommentit (3)

Vierailija

etköhän tuossa itsekkin vastannut jo ongelmaasi. teidän parisuhteella on tuskin mitään tulevaisuutta, jos et voi pitää häntä edes viehättävänä. kannattaa lopettaa suhde ajoissa, sitä että se sattuu, ei oikein voi välttää, sillä ainahan erot sattuvat. mutta mieti jos yrität satuttamisen pelossa venyttää parisuhdetta eteenpäin, vaikka into siitä on mennyt, voin veikata että tulet satuttamaan niin itseäsi kuin häntä paljon enemmän.

Vierailija

Miten yleensä ihastuit tähän tyyppiin, jos se on niin susiruma? Ja miksi ihmeessä muutit yhteen? Vai rumentuiko hän vaivihkaa vähitellen?

-KHK-

Vierailija

Varmaan vähitellen... Meidän suhteen alussa sain vain kuulla kavereiltani esim jtn '' Saat paljon parempaa'' mutta en ite nähny häness mitään. mielestäni se oli iha söpö ja hauskaa. Muutettiin yhteen sen takia kun menetin asuntoni ja mun oli pakko muuttaa sinne ''väliaikaisesti'' mutta tilanne meni sellaiseksi et sen jälkeen en voinut enää muuttaa omaan asuntoon koska tämä loukkaisi miestäni pahasti.

En edes tiedä milloin musta alkoi tuntumaan tältä. Enkä tiedä rakastanko sitä oikeasti, välillä tuntuu siltä että rakastan ja välillä haluun vain sen luota pois.
Kai tossa tilanteessa on paras vaihtoehto lopettaa suhdetta? tämä satuttaisi itseänikin :(

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat