Vierailija

Onko normaalia,että e-pillereiden lopettamisen jälkeen ensimmäisinä viikkoina on kamalaa pistelyä vatsassa?

Mulla loppui viimeinen pilleri viime viikon perjantaina,enkä oo sen jälkeen käyttäny. Ja nyt tällä viikolla on ollu kauhea vatsakipu,ensiksi sillasta pientä nipistystä yhestä kohtaa,mutta päivä päivältä se alue laajenee ja kipu kovenee (tuntuis kuin iskettäis puukolla mahaan) kivun kanssa kyl pystyy elää,mut se ei oo silti kauheen mukavaa.

Voiko kyseessä olla raskaus,vai pelkkää e-pillereiden lopettamisen oireita?

Onko muilla kokemuksia? =)

Kommentit (3)

Vierailija

Tiedän kyl ton tunteen, mullakin oli tollasta ku lopetin pillerit syksyllä 2009. Mulla alkoi pillereiden lopetuksen jälkeen epäsäännöllinen vuoto, joten ajattelin säryn menkkakipuiluksi. Ja menkkakipuiluhan on aika kammottavaa jos ei syö pillereitä... Ei kaipa se on ihan normaalia. Itelläni kipu on oikealla puolella alavatsassa.

Siitä, voiko kyseessä olla raskaus, en osaa sanoa mitään. Sen selvittämiseksi täytyy tehdä testi ;)

Vierailija

Täsmälleen samanlaista tunnetta ollut nyt tässä itelläkin, alkoi n. 2vko lopettamisen jälkeen. Ei voi olla raskaus koska ei ole ollut yhdyntää pariin kuukauteen :D Aika monilla kuuluu olevan samanlaisia oireita. Jos ei helpota, kannattaa tsekata endometrioosin mahdollisuus, se voi alkaa oireilla pillereiden lopettamisen jälkeen jos sellainen on...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat