Liian tumman ruskeat hiukset

Vierailija

Värjäsin lähiaikoina blondista bruneteksi ja en ole tyytyväinen lopputulokseen. Halusin tumman ruskeat ja tulos on liian tumma ruskea ja punertava, vaikka piti olla vain tumman ruskea. Millon kannattaisi mennä takaisin kampaajalle, kun en haluaisi rasittaa hiuksia liikaa?

Kommentit (2)

Vierailija

Värjäsitkö kampaajalla vai kotona kaupan väreillä?

Yksi kotikonsti on, että ostat kaupasta vaalean raitavärin ja teet ohuita raitoja joka puolelle hiuksiin. Lopputulos on huomattavasti vaaleamman näköinen kun nykyinen väri.

En usko että hiuksesi rasittuisi vaikka menisit kampaajalle heti. Kannattaa kampaajalla käydessäänkin tehdä mielummin vaaleampia raitoja, kun väräjä koko hiuksia samalla värillä (ei rasita niin paljon). Ja jos hiukset tuntuvat kuivilta värjäksen jälkeen, niin hoitoaineella ja hiuksiin jätettävällä hoitosuihkeella saat hiukset takaisin entiseen kuntoon!

Ja tietysti yksi vaihtoehto on, että totuttelet nykyiseen väriin, se on varmasti ihan hyvä. Totutteleminen vie vaan aikaa! :)

Tsemppiä!

Vierailija

Jos sinulla on mielessäsi jokin aivan tietty sävy minkä haluat, niin kannattaa kyllä mennä kampaajalle.

Sinänsä jos olet ensimmäistä kertaa värjännyt blondin päälle tumman, niin sen luulisi haalistuvan hyvinkin äkkiä. Näin on käynyt ainakin minulla. Ja se väri on usein todella tumma aluksi, kun huokoinen hius imee sen värin niin herkästi.

Ja tummaksi värjääminen rasittaa varmasti vähemmän hiusta kuin esimerkiksi tujuilla hapetteilla blondiksi värjääminen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat