Vierailija

Tuli mieleen, että mitä jos selvitettäisiin oikein tieteellisesti, kuinka usein cosmottaret saavat ison O:n yhdynnässä. Luin jostain, että asia selviää parhaiten, että riittävän moni vastaa siihen, tuliko vai ei viime yhdynnässä, ja siitä sitten lasketaan, miten homma menee keskimääriin.

Omiin muistikuviin henk.koht keskiarvosta on varmaan turha luottaa, sillä aika harva taitaa (onneksi) pitää mitään kirjanpitoo asiasta :>)Tärkeätä on se, että jokainen vastaa rehellisesti: jos tuli viimeksi ekan kerran elämässään, niin vastaus on joo, ja jos jäi just viime kerralla ekan kerran tulematta, niin vastaus on silloin silti ei.

Yksi juttu vielä: jos yhdynnän aikana on kiihotettu klitorista, ja orgasmi on vaikka tullut, niin kyseessähän on vähän eri asia. Eli jokainen muistelemaan, miten kävi viimeisessä sellaisessa yhdynnässä jonka aikana ei harrastettu mitään sormipeliä.

Avaan itse pelin: en saanut viime yhdynnässä (mikä on aika tavallista)

Sivut

Kommentit (26)

Vierailija

Väliaikatilanne: 6 ei saanut, 2 sai. Vastatkaahan muutkin, niin katsotaan pysyykö suhde samana.

Tuli vielä mieleen, että mahtaako klitoriksen tai peniksen koko vaikuttaa asiaan? Otetaan vielä kaksi (tietysti vapaaehtoista) lisäkysymystä: onko viimeisimmän partnerisi penis tavallista isompi, normaalikokoinen vai tavallista pienempi. Olennaista on kai paksuus eikä niinkään pituus. Entä onko klitoriksesi tavallista isompi, normaalikokoinen vai tavallista pienempi (tähän voi olla vähän vaikeeta vastata...)

Sivut

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat