Ulkomaalaisten miesten käytös?

Vierailija

Harrastin seksiä viikkoa sitten ulkomaalaisen miehen kanssa. Kyllä, käytimme ehkäisyä. Nyt siis siitä on kulunut viikko. Huomasin äsken hänen nettiprofiilissaan Parisuhde -merkinnän toiseen naiseen? Emme siis seurustelleet tms emmekä edes varsinaisesti tapailleetkaan, rupesi vain hämmästyttämään, koska en todellakaan tiedä kauanko tämä merkintä on miehellä ollut, toivon siis ettei ainakaan viikko sitten vielä..
Onko tämä normaalia kaikilta miehiltä esim hyppiä seksin perässä vai voiko pistää kulttuurieron piikkiin.....?
Taitaa olla parasta antaa miehen vain jäädä omaan arvoonsa?

Kommentit (1)

Vierailija

Miten tuollaisen asian voisi laittaa kulttuurin piikkiin? O.o Oli kulttuuri mikä tahansa niin mies voi olla joko kunnollinen, täys sika tai jotain siltä väliltä. Oma miekkoseni on itämaan ihme, tarkemmin Afganistanilainen, ja se kyllä on uskollinen mulle eikä tsiigaile muiden muijien perään tms. Aiemmin taas ennen kun tän nykyisen poikkikseni tapasin niin tapailin ulkomaalaisia miehiä paljonkin, mm. turkkilaisia ja irakilaisia. Osa niistä oli täysiä torvia ja selkeesti halus vaan sitä yhtä asiaa, kun taas muutama olis heti ollut mua rengastamassa ym. Eli mieskohtaista mielestäni eikä mitenkään kulttuurisidonnaista...
Ja tuo sun tapaus: Jos ette mitään sen vakavempaa kumpikaan tuolta sekstailulta odottaneet tai tuoneet toisillenne esille niin voihan olla että mies petti naistaan sun kanssas..? Ja taasen sanon että ei kulttuuri tähän asiaan vaikuta, kyllä suomalaisetkin miehet osaa hypätä vieraisiin sänkyihin ynnä muuta järkevää, nimim. kokemusta on... -.- Sinuna antaisin mokoman porsaan olla ihan omissa oloissaan, muuten voi olla että sen muija puuttuu peliin tms. ongelmaa tulee sulle itselles vaikket sä mitään pahaa olisi tehnytkään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat