Vierailija

Meillä miehen kanssa seksi sujuu muuten ihan hyvin. Hän on halukas kokeilemaan kaikkea uutta (mies siis kokemattomampi, kuin minä)ja seksi on välillä upeaa, mutta liian usein seksistä "menee maku" kun hän laukeaa liian nopeasti. Miten miehen kestävyyttä voi treenata?

Kommentit (4)

Vierailija

Kai yks helpoimmista treenitavoist on pitää taukoja seksissä. Vähitellen sitä pystyy sit jatkamaan pidempää. Käsittääkseni myös miehelle on olemassa syvien lihasten treenamista joka parantaa kestävyyttä. Sit voisitte tietty kokeilla kortsuja, joissa on turruttavaa ainetta sisäpuolella, jolloin mies luonnollisesti kestää kauemmin.

Vierailija

kondomi voi jossain tapauksissa heikentää miehen "tuntoherkkyyttä", jolloin suoritus voisi pidentyä. miehelle on myös olemassa seksiliikkeissä ns."puudutteita" joita laitetaan penikseen ennen seksiä. nämäkin pidentävät miehen suoritus aikaa, heikentämällä peniksen tuntoherkkyyttä. tai sitten voi kokeilla yksinkertaisesti erillaista rytmitystä seksissä (välillä ottaa hitaammin) pitää taukoja ja tehdä sillä välin vaikka käsillään tai suullaan jotain.

Vierailija

Omasta kokemuksesta voin kertoa, että tauot seksissä ei auta. Kortsut(puuduttavalla aineella) ja miehen lihaskunto, eli vatsalihakset ja lantionpohjanlihakset-oppii hallitsemaan ja tuntemaan, milloin tulee,jolloin myös oppii hillitsemään itsensä.
Sit sellanen treeni, että hän laittaa vehkeensä päälle pyyhkeen(vähän kuin naulakkoon) ja nostelee sitä. Pyyhkeen voi myös myöhemmin lihasten kehittyessä kastella, jolloin painoa tulee lisää.
Ja runkkaustavoissa voi olla osa syy, jos miehes esim.vaan tyhjentää kassit nopeasti. Mun mies oppi, ettei sen tarvii olla vaan hetken helpotus, vaan siitä voi nauttia. Eli hommailee siihen asti kun tuntuu että laukee, mutta sitten lopettaa ja rauhoittuu ja taas jatkaa ja lopettaa. Ja pojallekin on hyötyä tosta, kun orgasmi on vahvempi, mitä pidempään malttaa oottaa.
Oletko puhunut suoraan, että homma ei nyt ihan toimi? Mies ei välttämättä ole tullut ajatelleeksi sitä sinun kannalta. Mun mies laukes seksin alotettua n.3 sekunnissa ja kun sain sanottua aika topakasti, että se häiritsee, niin hänkin alkoi ihan innolla "treenaamaan". On tuottanut tulosta ja paljon :D
Toivottavasti tosta saa jotain selvää..

Vierailija

voitte vaikka treenata sitä yhdessä käsipelien avuin, siihen saakka kun mies on tulossa niin lopetat (ettet anna hänen tulla ollenkaan) ja pidätte pienen tauon ja jatkatte sitte käsipelien merkeissä. en tiedä toimiiko mutta voihan sitä kokeilla, se olisi ns. pitkä kestoista treeniä sinulle ja miehellesi :)

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat