Ongelma yhdynnässä ??!

Vierailija

Eli mulla on varmaan joka kerta yhdynnän jälkeen ollu sellanen haava tuol välilihassa siinä emättimen suun heti alapuolella. Ei yhdyntä muuten satu, tunnen vaan aina sellasen pienen vihlauksen tuol alapääs ku alotetaa hommat mut ei se muuten satu. Sit vast jälkeenpäin huomaan esim vessassa pyyhkiessä että siel on taas haava. Yleensä tulee verta, kerran tuli ihan älyttömästi. Tänään ei kyl tullu mut haava tuli silti taas...

Eli tietäskö joku mikä tää juttu on, miks tulee aina haava yhdynnäs? Kyl lämmitellään sillee paikat ennen yhdyntää, poikaystävä sormittaa ja silleen... että en tiedä mikä on..

Kiitos kaikille jotka viittis vastata : )

Kommentit (4)

Vierailija

pitäskö käydä gynekologilla tai lääkärillä tai jotain? Vai paraneeko itestään vai miten? Nimittäin kuukausikin ollaan joskus pidetty yhdynnästä taukoa sen takia että haava umpeutuisi lopullisesti, mutta seuraavalla kerralla tulee haava taas.

Vierailija

Kannattaa varmaan vaan suosiolla mennä gynelle. Toi on kuitenkin puhtaasti terveydellinen juttu ja täältä läppärin äärestä voi heittää vaan "valistuneita" arvauksia.

Vierailija

Kai olette joskus käyttäneet liukastetta? Koska joskus naisen paikat voivat olla "kuivat" vaikka sormettamista olettekin tehneet. Ainakin silloin nainen on kuiva alakerrasta jos yhdynnästä on kulunut tovin aikaa tai kuukautiset ovat juuri olleet. Myös ehkäisypillerit saattavat kuivattaa emättimen limakalvoja. Tietty voi olla niinkin, että ennen yhdyntää jännität lihaksiasi vaikka itse et mielestäsi jännitäisi niitä ollenkaan ja tapahtuu ns. välilihan repeytymistä.
Itselläni on kerran tullut haava vaikka ei nyt ihan noin paha kuin sinulla mutta se tuli siitä kun yhdyntöjä on ollut useampi yhden päivän aikana.
Se riippuu monesta eri tekijästä mutta suosittelen myös sinua käymään gynekologilla keskustelemassa asiasta, meinaa ei tuollainen haava ole hyvä asia koska eri bakteerit pääsevät sinne ja voivat pahimmassa tapauksessa aiheuttaa jonkinlaisen tulehduksen. Hygieniasta kannattaa pitää huolta aina, ennen ja jälkeen yhdynnän.
Gyniksellä ne ainakin ottavat tarpeelliset kokeet ja selvittävät onko sinulla mahdollisesti jokin sukupuolitauti. En epäile, että kumppanisi pettäisi sinua mutta kannattaa varmuuden vuoksi tutkituttaa itsesi ja hoitaa tuo haavadilemma alta pois.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat