Joulukalenteri miehelle

Vierailija

Heippa, ajattelin väkertää avokilleni joulukalenterin. Kaipailisin teiltä vähän vinkkejä sisältöön.
Listalla on jo erilaisia hierontoja, leffailtaa sekä teatterissa että kotona, rakkausrunoa, yhteisiä valokuvia, joku ässäarpa, jouluolut, jotain karkkia..
Olisko kellään lisää ideoita? :) kiitos jo etukäteen!

Kommentit (4)

Vierailija

Koska ilmeisesti asutte yhdessä niin vaikka sellainen, jossa lupaat siivota tai tiskata tai jotain. Voit myös polttaa levylle jotain hänen lempimusiikkiaan tai teidän yhteisiä lauluja. Jos teillä on pulkka ja tykkäätte laskea mäkeä niin sekin sieltä voisi löytyä. Musta on vaan tosi kivaa laskea poikakaverin kanssa mäkeä:D Meitä ilmeisesti lapsettaa aina vähän.

Vierailija

Tosi hyvä idea! Oikeasti, ihan mahtava :D Voisin itsekin toteuttaa sen, jos ei kundikaverini olisi armeijassa.. No, ehkä viikonloppukalenterin voisi toteuttaa!

Mutta hmm niitä ideoita.. Toistakaa ensitreffit, jos on mahdollista! Glögi-ilta ilman telkkaria, kahdenkeskeiset pikku(tuhmat)joulut ja kannattaa tietysti pitää mielessä ideoita hakiessa sekin, että (yksinkertaisin)tie miehen sydämeen käy mm. vatsan kautta :)

Vierailija

Pitää kyllä myöntää että tuo on mahtava idea! Mäkin taidan soveltaa tuota omalle kohdalle :D

Mulla tuohon kuuluu kyllä ehdottomasti päivä shoppailua varten. Kaupat on tietysti sellasia mitkä on myös poikaystävän mieleen eli toisin sanottuna alusvaatepuolta ja ehkäpä joku seksoteekin tapainen.. Aika innoissaan tuntuu olevan aina mukaan lähdössä kun sanon meneväni.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat