Vierailija

Hei, Harrastin eilen mieheni kanssa anaali seksiä ja ensimmäisen työnnön jälkeen menetin tajuntani, voiko joku kertoa mistä on kyse? onko tälläinen normaalia?

Kommentit (6)

Gimli
Seuraa 
Liittynyt29.8.2010

Minustakin ensimmäisellä kerralla tuntui, että taju menee kun se ensimmäinen työntö sattui niin PALJON.. En kyllä osaa sitten muuta syytä sanoa kun se järjetön kipu.

Vierailija

voiko olla että jännitit niin paljon? peppuseksiä kannattaa kokeilla lusikka asennossa,silloin on paljon rennommassa asennossa eikä lihaksen jännitä niin paljoa,onnistuminen vaatii tietenkin myös sitä että itse oikeasti haluaa sitä,silloinhan voi olla rentona :) tosin tuommosen kokemuksen jälkeen en itsekkään olisi niin rento.. :( mutta ei kannata varmaankaan ruveta miettimään että mitä jos seuraavallakin kerralla tapahtuu näin..

Vierailija

Valmistauduitko tarvittavalla tavalla anaaliyhdyntään? teitkö suolihuuhtelun (ruiskulla tai peräpuikolla) aiemmin päivällä? käytittekö liukuvoidetta?

Vierailija

CaraMia- En mina ainakaan ole koskaan tehnyt mitaan suolihuuhtelua ja liukuvoidetta ei olla koskaan tarvittu ja silti anaali onnistuu aivan mainiosti?

Vierailija

En mäkää mitää suolihuuhtelua tai liukuvoidetta käytä. Mietin että mahdoitko keskustelun aloittaja olla riittävän kiihottunut? Joskus kun meinaamme poikaystäväni kanssa harrastaa anaaliseksiä, enkä ole riittävän kiihottunut, se sattuu - ja paljon. Silloin vain pyydän häntä suutelemaan tai puremaan kaulaani mikä saa mut kiihottuneeksi ja aina sen jälkeen olen anaaliseksiin kyennyt kivuitta.

Vierailija

Suolihuuhtelu tai peräruiske yleensä avaa muuten tiukkaa peräaukkoa ja -suolta sen verran, että penetraatio onnistuu helpommin. Tämä on ihan peruskikka niille, jotka useinkin harrastavat peppuseksiä. Lisäksi, jos suolessa on vähänkin ulostetta, se tekee kokemuksesta helposti epämiellyttävän monella tapaa. Oma suosikkini tämää toiminto ei kuitenkaan ole...

Suosituimmat

Uusimmat

Uusimmat

Suosituimmat